• Template Baru

    Template


    Baru.
    6 jam edit -.-''

    Silalah puji, komen, kutuk..


    앱아 앨잇야
  • 22 kritikan:

    ctfand said...

    template baru lebih kemas dan nampak pro. cuma, iklan nuff kat blah kiri ni buat susah nak baca content atau nak klik2 everythg yg ada kat sebelah kiri. mungkin bole lihat balik aefa..

    sekian, ikhlas dr ahkak, pengunjung setia. hehe.

    Aefa Aerisya said...

    @ctfand hehe.. akak online guna screen kecik ke? ok.. aefa tukar jap..

    Nurfaezah Abdullah said...

    comment layout pun mcm lain hihi aefa ade tukar html code die ke?

    Aefa Aerisya said...

    @Fae aah fae.. layout die lain :D

    Anne Nurain said...

    template ni nampak formal.. hihi.. aefa dah habis edit ke ni? sebab widget2 kat bawah komen ni macam kurang sesuai je diletak kat situ.. maksud anne, macam pelik jer.. hihi..

    Kin Naz said...

    lebih pro la aefa, kinah pun cadangnya nak tukar template baru. tengah survey lagi.. walau ape pun tahniah tukor template :)

    azman Arsad said...

    cantik dan kemas

    Aefa Aerisya said...

    Anne~~ tak habis lagi.. oh yg dua tu eh? yg tu automatik anne.. kedudukan sebenar die kat sidebar.. kalau post panjang, die auto masuk kat side bar. kalau post pendek die lepak bawah post :D

    Kinah~~ hihi td sbenarnye nk wat lain. tp template tu susah sgt nk edit.. -.-'' jom tukarrr~ hehe

    Sally Samsaiman said...

    perghhh...masuk bau kedai...hahahaha

    Nadratul Syazwana said...

    6 jam? :o Lamanyaaa. Anyway, nampak lebih kemas :)

    Aefa Aerisya said...

    Azman tq :D tapi xsettle lagi ni :D

    Sally kan kan.. bau korea takk?? haha

    Nadratul 6 jam termasuk first template.. yg tu susah sgt nk edit. pening kepala hehe.. btw. tq :D

    ctfand said...

    Ha'ah..akak pakai laptop 10 inch je.. :))

    Sabrina SA said...

    simple , tp ina suka sgt >_< pandainya edit ♥

    Khir Khalid said...

    Tahniah.. nmpak lebih formal.. semoga terus sukses.. :)

    Niesa said...

    wahhh..pandey...kemas blog ktk eafa..

    Aefa Aerisya said...

    ctfand aefadah edit utk akak :D

    Ina tq sayang :)

    Khir terima kasih :D

    Niesa hehe.. blom siap sepenuhnya.. byk keja blkg tabir gik haha

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    cantik template ini.. :D

    asha hana said...

    nak kutuk lah !!

    haha tak la. sangat cantik. siyes. :)

    Pha Is said...

    rasanya ni 1ft time tengok template yg jenis macam ni.. yg jenis kat home page ada tajuk saja.. hmm...

    Aefa Aerisya said...

    Mizz Aiza TQ akak :D

    Hana hahaha.. kutuk! [genggam buku lima] tq~

    Pha Is hihi yang tu aefa dah edit.. asal die bukan mcm tu :D

    nanakimie said...

    nana suka sangat!!!!simple but nice:)

    Aefa Aerisya said...

    Nana tq nana :)

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3