• Tergolek dengan Ayam Golek

    Pertama sekali nak maklumkan
    Super Junior
    dah sampai Malaysia, KLIA.
    Ye masa ni!!

    Selamat datang sayang-sayangku semua.
    Maaf la tak dapat bersua untuk kali ini. :'(
    Jangan merinduiku~ hahaha

    Ok dah.
    Cukup lah meroyan.

    Ayam Golek Pantai Dalam,
    Ayam Golek Pantai Dalam, 



    Ayam Golek Pantai Dalam,
    Ayam Golek Pantai Dalam, 

    Ayam Golek Pantai Dalam,
    Ayam Golek Pantai Dalam, 
    Tahun lepas Aefa duduk kat Vista Angkasa.
    Jadi nak pergi ke Pantai Dalam ni dekat je.
    Kalau dari LRT Universiti tu kena jalan terus naik atas bukit tu.
    Nanti akan sampai ke Pantai Dalam.
    Ada satu kedai makan tepi jalan jual ayam golek.
    Sedap.
    memang superb.

    Tak tau la sekarang masih ada ke tak
    Sebab hujung tahun lepas macam ada pembaharuan kat kawasan tu.
    Kalau nak try jenguk pun boleh la hehe
    Tapi ayam die memang sedap.
    Tak rugi~
    :D


    *Jauh di sudut hati masih sedih tak dapat pergi Super Show 5*
  • 15 kritikan:

    Badrina Badrul said...

    lama tk mkn ayam golek.. hee

    adrianna syaz said...

    Ala..tnjuk gambar je ke aefa?suap sikit..ngeh..ngeh..

    Affy Afiqah said...

    terperasan orang tu RT kat twitter tadi hewhewhew sape laa tu kan? ;P
    suju ad consert kt msia ke aefa?

    sedapnya ayam goleh tu --'
    LAPAR!!!

    Aefa Aerisya said...

    Badrina aefa pon lame tak makan heheh

    Sya haha.. tu gmbr tahun lepas :P

    Ika huwaaa sedih tak dpt jemput dorg kat airport haha.. aah ade Super Show 5.. :(

    athiqi ariff said...

    amboiii...sedapnya ayam golek 2...huhu..bila aefa nk blnja sy makan ni?

    Pha Is said...

    waa.. ayam golek.. (bayangkan suara mcm upin dan ipin..) hehehe

    Aefa Aerisya said...

    Tiqi susah nk jawab soalan tiqi ni hehe

    Pha Is hehe.. mmg boleh bygkan. sekali dgn riak muka ipin haha

    Cikgu Norazimah said...

    bestnyer ! lama tak ke sini ;)

    Khir Khalid said...

    wah.. bestnya.. :)

    nanakimie said...

    takmo sedeh2,heee..

    Aefa Aerisya said...

    C.Noraziman Cikgu selalu g jugak ye?

    Khir hehe.. g la :D

    nana selagi tak habis show tu selagi tu sedih hukhukk

    MaWaR RinDu said...

    aefa stay mna? ke tgah blajr? sy blajr uia,dekt je la n lrt uni.

    Aefa Aerisya said...

    Mawar aefa kat swak ni :D takde study lagi da.. dulu2 stay kat vista angkasa.. hehe

    Paperbag Head said...

    slalu sangat dah lalu je kat situ...tak makan pun lgi..hehehe

    Aefa Aerisya said...

    Paperbag Head try la ayam die.. sedap :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3