Tergolek dengan Ayam Golek


Pertama sekali nak maklumkan
Super Junior
dah sampai Malaysia, KLIA.
Ye masa ni!!

Selamat datang sayang-sayangku semua.
Maaf la tak dapat bersua untuk kali ini. :'(
Jangan merinduiku~ hahaha

Ok dah.
Cukup lah meroyan.

Ayam Golek Pantai Dalam,
Ayam Golek Pantai Dalam, 



Ayam Golek Pantai Dalam,
Ayam Golek Pantai Dalam, 

Ayam Golek Pantai Dalam,
Ayam Golek Pantai Dalam, 
Tahun lepas Aefa duduk kat Vista Angkasa.
Jadi nak pergi ke Pantai Dalam ni dekat je.
Kalau dari LRT Universiti tu kena jalan terus naik atas bukit tu.
Nanti akan sampai ke Pantai Dalam.
Ada satu kedai makan tepi jalan jual ayam golek.
Sedap.
memang superb.

Tak tau la sekarang masih ada ke tak
Sebab hujung tahun lepas macam ada pembaharuan kat kawasan tu.
Kalau nak try jenguk pun boleh la hehe
Tapi ayam die memang sedap.
Tak rugi~
:D


*Jauh di sudut hati masih sedih tak dapat pergi Super Show 5*

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

15 kritikan:

Badrina Badrul on November 22, 2013 at 11:24 PM said...

lama tk mkn ayam golek.. hee

adrianna syaz on November 22, 2013 at 11:26 PM said...

Ala..tnjuk gambar je ke aefa?suap sikit..ngeh..ngeh..

Affy Afiqah on November 22, 2013 at 11:34 PM said...

terperasan orang tu RT kat twitter tadi hewhewhew sape laa tu kan? ;P
suju ad consert kt msia ke aefa?

sedapnya ayam goleh tu --'
LAPAR!!!

Aefa Aerisya on November 22, 2013 at 11:40 PM said...

Badrina aefa pon lame tak makan heheh

Sya haha.. tu gmbr tahun lepas :P

Ika huwaaa sedih tak dpt jemput dorg kat airport haha.. aah ade Super Show 5.. :(

athiqi ariff on November 22, 2013 at 11:41 PM said...

amboiii...sedapnya ayam golek 2...huhu..bila aefa nk blnja sy makan ni?

Pha Is on November 22, 2013 at 11:48 PM said...

waa.. ayam golek.. (bayangkan suara mcm upin dan ipin..) hehehe

Aefa Aerisya on November 22, 2013 at 11:53 PM said...

Tiqi susah nk jawab soalan tiqi ni hehe

Pha Is hehe.. mmg boleh bygkan. sekali dgn riak muka ipin haha

Cikgu Norazimah on November 23, 2013 at 12:25 AM said...

bestnyer ! lama tak ke sini ;)

Khir Khalid on November 23, 2013 at 1:13 AM said...

wah.. bestnya.. :)

nanakimie on November 23, 2013 at 2:16 AM said...

takmo sedeh2,heee..

Aefa Aerisya on November 23, 2013 at 9:32 AM said...

C.Noraziman Cikgu selalu g jugak ye?

Khir hehe.. g la :D

nana selagi tak habis show tu selagi tu sedih hukhukk

MaWaR RinDu on November 24, 2013 at 6:15 PM said...

aefa stay mna? ke tgah blajr? sy blajr uia,dekt je la n lrt uni.

Aefa Aerisya on November 25, 2013 at 12:57 AM said...

Mawar aefa kat swak ni :D takde study lagi da.. dulu2 stay kat vista angkasa.. hehe

Paperbag Head on November 25, 2013 at 2:17 PM said...

slalu sangat dah lalu je kat situ...tak makan pun lgi..hehehe

Aefa Aerisya on November 25, 2013 at 6:47 PM said...

Paperbag Head try la ayam die.. sedap :D

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets