• Test Test Jangan Komen

    Sape komen die gedik :P

    nak test feed je ni.
    feed ni usik sikit meragam.
    tumbok kang -.-''
  • 28 kritikan:

    Affy Afiqah said...

    nak komen jugak tak pedulik!! miahahaha
    feed dah ok ;)

    Aefa Aerisya said...

    Ika hahaa.. yeayyy dah okeee

    Fatanah Khirizan said...

    nak menyebok jugak :P

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    akak nak komen juga.. hihi.. :D

    Azlan Strider said...

    benda yang cakap tak boleh laa yang saya suka buat..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    Aefa Aerisya said...

    Fatanah haha.. degil adik ye :P

    Mizz Aiza haha.. komen lah akak.. takde ape pon kat entry ni :D

    Azlan kan.. makin dilarang makin suke buat.. hihi

    ct aman said...

    y org x bg la lg teruja nk buat...hehehe...

    Sally Samsaiman said...

    eh, suka hati la org nk komen!

    Lieya Von Jay said...

    kalo cmni tak yah taip byk2 la kan sure ada org dtg komen kahkahkah

    adrianna syaz said...

    Sya pun mau komen jgk.hahaha :p

    artiirhamna said...

    test feed rupenye, ape hal dengan feed aefa? ganti baru keh?

    Aefa Aerisya said...

    ctaman haha. tu laa

    Sally eh xpuas hati pulakkk

    Lieya haha. tu la kak. esok taip benda yg sama lah hahaha

    Sya hepppppp... degil! hahah

    Artiirhamna tak tukar baru.. masih feed lama.. tukar arahan belakang url feed tu je :D

    nanakimie said...

    nak komen jugak!hihi...

    kekadang nana nya pun problem jugak, tapi nana da ada solution sendiri da,tiap kali nana publish entry cepat2 tgk kat dashboard ada tak entry tu,kalau takda selagi tu nana update semula entry tu....berhasil tau aefa:)

    ctfand said...

    Ok takkk? xD

    Sya Mimie said...

    garangnya diaaa.. :)

    Aefa Aerisya said...

    Nana hehe.. komen lahhh. :D oh cmtu bole jugak ye.. aefa ubah url feed tu.. sbb kdg2 kalau entry berat sgt.. feed xkn kluar sbb die ada limit die sendiri.. huhu

    ctfand ehhe. dah ok kak :D

    Sya Mimie hehe.. marah kat feed tu je.. hehe

    Anne Nurain said...

    haha.. ramainya x dengar arahan.. kmk pn mok komen juak.. haha.. :P

    Aefa Aerisya said...

    Anne ok. fine. fine.. suma mok komen hahaha

    Afiqah Adzan said...

    Nak komen jugak haha tak kira

    Aefa Aerisya said...

    Afiqah hahha. adoi.. tak dpt dibendung dahh -.-''

    Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

    Zumal tumpang sekaki k ;)

    Aefa Aerisya said...

    Zumal hahaha. iyelah zumal.. sile2 :D

    Lilynn Wifey Sham said...

    feed masih tak ok yer aefa ?..

    asha hana said...

    komen komen komen komen. hahahah :D

    Aefa Aerisya said...

    Lilynn hehe.. aefa usik semalam :D biasa la efa tak pernah nk duduk diam bila mengadap blog ni. ade je benda nk tukar hihi

    Hana ahahhaa. saje ni!

    Pha Is said...
    This comment has been removed by the author.
    Pha Is said...

    nk komen jugak..

    Aefa Aerisya said...

    Pha Is haha.. iyelah.. komen lah hihi

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3