• The Man From Nowhere

    "How many cavities do you have?
    I run a pawnshop.
    I take gold teeth.
    I'll keep the gold teeth.
    And I'll chew up everything else!"

    Ini dialog dari movie The Man From Nowhere ataupun Ajeossi.
    Siapa lagi yang belum tengok movie ni? Aefa sarankan tontonlah cerita ni.
    Lebih seronok dari drama dot dot dot dot.. heeee

    Cerita ni berkisar mengenai seorang pemilik kedai pajak yang berkorban demi
    menyelamatkan anak jiran dia.
    Nampak macam cerita biasa kan, tapi try tengok dulu.
    Don't judge the movie by its synopsis :P

    Ni filem aksi ye. Tapi sedih. Mereka yang jiwa sensitif tu mesti nangis-nangis.
    Jadi sedialah tisu~
    Peminat cerita Korea tak tahu cerita ni?
    Gugurlah taraf anda haha.
    Ade ke patut kipas susah mati tak tau cerita ni.
    One of the best movie ni~

    The Man From Nowhere

    Oh ye!
    Pelakon dia Won Bin.
    Takkan tak kenal Si kacak di atas ni.
    lama tak tengok Won Bin kat tv.
    Apa khabarkah kamu wahai kekasihku~
    lama kita tak bersua~

    Perasan tak dialog yang same jugak ade dalam drama Good Doctor?
    Tak tengok la tu.
    Sebab tu tak tahu. :P


    *Link untuk download sila cari sendiri ye haha*



    앱아 앨잇야

  • 17 kritikan:

    Nurfaezah Abdullah said...

    fae x lyn citer korea except for running man hihi

    Qaseh Wee said...

    peminat tegar korea tapi lum tgk movie nih . p/s ; masukkan muka tu kat air dengan mata terbuka @ cuci mata guna sireh

    Azlan Strider said...

    sipnosis dia macam menarik..kena plak citer aksi, sy pun jarang tengok filem aksi dari korea nie..hehe

    Regards,
    -Strider-

    adrianna syaz said...

    Aefa..tkar layout ke?lama x kayuh beskal oelan2 ke sini..ngeh2

    ezyra daniel said...

    dah lama tak tgk won bin kan...dia beru je abis khidmat tentera..sekrang de movie bru dia,mesti ramai fans dia suka

    Teena Tna said...

    Sorang pun kita tak kenal. Tak tengok sangat korea

    adrianna syaz said...

    Yuhuu..x leh komen kat shoutbox..huhu..won bin sya punya ok..haha

    Affy Afiqah said...

    kalau ika tengok ni, habis laa satu kerja tak jalan nanti kihkih
    lama dah tak layan drama korea sebenarnya huk

    Aefa Aerisya said...

    Fae hehe.. kalau aefa, RM tu wajib dah hihi

    Qaseh sile tgk. best :D oh begitu.. nanti nk try lah. :) tq :)

    Azlan sile2.. hihi.. cite ni mmg best. xrugi tgk :D

    Sya yup.. ahad tu tukar.. takpe.. paham2. hihi. won bin? amboi.. mane boleh amek pakwe org :P

    Zyra tu la.. ramai gak yg dah habis training skrg ni. :D

    Teena hehe.. takpe :D

    Ika hehe.. filem je ni ika.. boleh la tgk sekejap :D

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    nampak menarik sinopsisnya.. sekarang ni jarang layan drama..

    Aefa Aerisya said...

    Mizz Aiza hehe.. try tgk kak.. pendek je.. movie :D

    Cik Itah@RRP said...

    macam best ja :)

    isi tabung proride dan himalaya :)

    Fatanah Khirizan said...

    macam best je...nak tengokla nanti,hehe... :D

    asha hana said...

    filem aksi? hana minat cerita2 mcm nie yank. kena tengok nie. haha

    Afiqah Adzan said...

    Best ke ? tapi fiqah x minat sangat filem aksi

    nanakimie said...

    memang tak tahu pun apa...dedua tak pernah tengok:)

    Aefa Aerisya said...

    Cik Itah best. tak nyesal tgk :D

    Fatanah tengok dik. best :D

    Hana suke tumbuk2 la tu hahah

    Afiqah aah cite ni more to aksi.. try tengok dulu :)

    Nana heheh tgk la movie ni. best :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3