• The Prisoner of Zenda

     Masih tak sihat hari ini.
    Kepala pusing-pusing.
    Flu.
    Cough.
    Dalam bahasa ringkasnya,
    Penyakit Tiga Serangkai :D
    Jadi Aefa blogwalking secara santai.
    Isu berat memang Aefa tak mampu nak baca la ye.

    Semalam nak taip entry.
    Sampai ke sudah tak dapat fikir apa-apa.

    Hari ni.
    Plan nak baca buku dan blogwalking.
    Dah jumpa buku apa yang nak dibaca.
    Ayat dan jalan cerita yang mudah.
    Jadi tak perlu guna otak sangat. :)

    Buku 

    Baru perasan dah lama beli buku ni.
    Tapi tak pernah baca lagi.
    See. Tahun 2010.
    Sekarang tahun 2013. -.-''

    Buku


    앱아 앨잇야
  • 16 kritikan:

    Fatanah Khirizan said...

    cepat sembuh ye,akak :) makan ubat tau :)

    Niesa said...

    lepas 3 thn baru baca buku tu ye?hihi...

    -->hari ni menabung darlie awk.. :)

    Nuriesya Nadia said...

    Semoga cepat sihat ! :)

    Lieya Von Jay said...

    SLMT MEMBACA AEFA ^_^

    Anne Nurain said...

    semoga cepat sembuh aefa.. boleh bw laju2.. hihi..

    Super Girl said...

    syafakillah akak :D wahh . setelah 3 tahun :D

    ezyra daniel said...

    rasa nye sye dah pernah baca buku cerita nie..hehe tak ingat la..tp cm familiar tajuk tu hehe done clik iklan awak

    Lilynn Wifey Sham said...

    cian adik ku aefa tak sihat.. berehat yer dear.. cepat sembuh.. finishkan buku nyer nanti :)

    Aefa Aerisya said...

    @Fatanah
    Alhamdulillah. Ptg ni dah ok sikit. Thanks dear :)

    @Niesa
    Hehe.. Mmg perangai mcm ni. Ada buku baru je mesti dah tak ingat buku lama. Hihi

    @Nadia
    Aminn.. Tq nadia :D

    @Kak Lieya
    Tq akak :)

    @Anne
    Aminn.. Tq anne.. Wifi takde. Boleh merangkak je bw ni ehe

    @Super Girl
    Hehe.. Setelah 3 thn.. Akhirnya… nasib baik takde beli buku baru. Kalau tak mmg tunggu thn ke 4 la buku ni :D

    @Ezyra
    Buku kanak2 ni.. Hihi.. Dah bace la tu kot :D

    @Lilynn
    Tq akak :) baik. Aefa akan habiskan… :D

    ct aman said...

    brtahun suda baru bace?mak aii...hihi

    Aefa Aerisya said...

    @CT Aman
    hehe. itulah.. ni pon tak habis lagi bacenye :D

    Affy Afiqah said...

    get well soon aefa, jangan lupa makan ubat :)

    selamat membaca juga, nanti boleh review the book ok :)

    Khir Khalid said...

    Semoga cepat sembuh aefa.. :)

    Aefa Aerisya said...

    @Ika tq ika.. Alhamdulillah dan beransur pergi semua ni :D

    @Khir terima kasih :)

    Pha Is said...

    semuga cepat sembuh..
    eh buku the prisiner of zenda ni bukan novel BI utk spm ke..?

    Aefa Aerisya said...

    Pha Is aminn.. tq :) ye eh? tak tau pulak. spm dulu kitorg novel erkkk lupe lah.. ada kaitan gn janda baik hihi

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3