The Prisoner of Zenda


 Masih tak sihat hari ini.
Kepala pusing-pusing.
Flu.
Cough.
Dalam bahasa ringkasnya,
Penyakit Tiga Serangkai :D
Jadi Aefa blogwalking secara santai.
Isu berat memang Aefa tak mampu nak baca la ye.

Semalam nak taip entry.
Sampai ke sudah tak dapat fikir apa-apa.

Hari ni.
Plan nak baca buku dan blogwalking.
Dah jumpa buku apa yang nak dibaca.
Ayat dan jalan cerita yang mudah.
Jadi tak perlu guna otak sangat. :)

Buku 

Baru perasan dah lama beli buku ni.
Tapi tak pernah baca lagi.
See. Tahun 2010.
Sekarang tahun 2013. -.-''

Buku


앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

16 kritikan:

Fatanah Khirizan on November 14, 2013 at 12:54 PM said...

cepat sembuh ye,akak :) makan ubat tau :)

Niesa on November 14, 2013 at 1:39 PM said...

lepas 3 thn baru baca buku tu ye?hihi...

-->hari ni menabung darlie awk.. :)

Nuriesya Nadia on November 14, 2013 at 2:15 PM said...

Semoga cepat sihat ! :)

Lieya Von Jay on November 14, 2013 at 2:47 PM said...

SLMT MEMBACA AEFA ^_^

Anne Nurain on November 14, 2013 at 3:39 PM said...

semoga cepat sembuh aefa.. boleh bw laju2.. hihi..

Super Girl on November 14, 2013 at 4:02 PM said...

syafakillah akak :D wahh . setelah 3 tahun :D

ezyra daniel on November 14, 2013 at 4:19 PM said...

rasa nye sye dah pernah baca buku cerita nie..hehe tak ingat la..tp cm familiar tajuk tu hehe done clik iklan awak

Lilynn Wifey Sham on November 14, 2013 at 4:28 PM said...

cian adik ku aefa tak sihat.. berehat yer dear.. cepat sembuh.. finishkan buku nyer nanti :)

Aefa Aerisya on November 14, 2013 at 7:31 PM said...

@Fatanah
Alhamdulillah. Ptg ni dah ok sikit. Thanks dear :)

@Niesa
Hehe.. Mmg perangai mcm ni. Ada buku baru je mesti dah tak ingat buku lama. Hihi

@Nadia
Aminn.. Tq nadia :D

@Kak Lieya
Tq akak :)

@Anne
Aminn.. Tq anne.. Wifi takde. Boleh merangkak je bw ni ehe

@Super Girl
Hehe.. Setelah 3 thn.. Akhirnya… nasib baik takde beli buku baru. Kalau tak mmg tunggu thn ke 4 la buku ni :D

@Ezyra
Buku kanak2 ni.. Hihi.. Dah bace la tu kot :D

@Lilynn
Tq akak :) baik. Aefa akan habiskan… :D

ct aman on November 14, 2013 at 7:36 PM said...

brtahun suda baru bace?mak aii...hihi

Aefa Aerisya on November 14, 2013 at 7:47 PM said...

@CT Aman
hehe. itulah.. ni pon tak habis lagi bacenye :D

Affy Afiqah on November 14, 2013 at 11:49 PM said...

get well soon aefa, jangan lupa makan ubat :)

selamat membaca juga, nanti boleh review the book ok :)

Khir Khalid on November 15, 2013 at 12:11 AM said...

Semoga cepat sembuh aefa.. :)

Aefa Aerisya on November 15, 2013 at 9:16 AM said...

@Ika tq ika.. Alhamdulillah dan beransur pergi semua ni :D

@Khir terima kasih :)

Pha Is on November 15, 2013 at 1:57 PM said...

semuga cepat sembuh..
eh buku the prisiner of zenda ni bukan novel BI utk spm ke..?

Aefa Aerisya on November 15, 2013 at 2:30 PM said...

Pha Is aminn.. tq :) ye eh? tak tau pulak. spm dulu kitorg novel erkkk lupe lah.. ada kaitan gn janda baik hihi

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets