• Tips Dapatkan CPUV

    • CPUV = Cost per Unique Visit. Maksudnya, semakin tinggi unique visit di blog anda, semakin cerah peluang anda dapat CPUV ni.
    • Pemegang akaun yang berstatus Glitterati mendapat keutamaan untuk mendapat iklan CPUV ini. Cuba try test tengok akaun Nuff anda. Glitterati atau Non-Glitterati?
    • Iklan berada di tempat yang optimal. Kedudukan iklan yang mudah pelawat nampak. Jadi jangan letak iklan di bahagian footer! Sebab tu ramai yang letak iklan statik kat tepi :D
    • Selalu mengemas kini profile anda. 
    • Jawab soal selidik yang ada di Nuff. Pengiklan memilih blog sesuai dengan produk mereka. So, pandai-pandai la kelentong mengisi soal selidik tersebut.


    Nuff


  • 14 kritikan:

    Asha Lya said...

    ok aefa hihi..done klik ikea :)

    Shark Kay said...

    pandai bodek dapat ler iklan nie..
    heheh..

    adrianna syaz said...

    Oo..mcm tu ya..sya mau cpuv ni..x dpt lg pun..huhu

    Aefa Aerisya said...

    @Asha tq~ :D

    @Shark Kay haha.. betul sgt..

    @Adrianna sya kan baru letak semua ads tu.. sbr ye.. nnti dpt la tu :)

    Niesa said...

    Last month email blog kenak hack byk alu cpuv masuk..bila dh dpt blit email blog alu xda gk..hahaha..herann... Nice sharing...

    Khir Khalid said...

    Thanks sharing tips ni.. :)

    Hidayah said...

    Ohh kak dayah dah malas nak kisahkan nn nih.. :)

    Blog ikan bilis mcm blog akak tak dipandang.. sobsob..

    ctfand said...

    adek aefa, sila lihat kotak pertanyaan anda ye..he he.. :D

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    perkongsian tips yang baik.. :D

    Aefa Aerisya said...

    @Niesa yah.. haha.. pelik juak ya.. mintak jauh la.. sik mok la emel kenak hack..

    @Khir Sama-sama :)

    @Hidayah hihih.. mane ade blog ikan bilis kak.. ok ape blog akak :D

    @ctfand dah siap :D

    @Mizz Aiza tq akak :D

    Affy Afiqah said...

    ika baru sangat join nuffnang, n tak berapa tahu sangat hal2 ni, TQ aefa :)

    Aefa Aerisya said...

    @Ika sama2 ika hihi :D

    Sally Samsaiman said...

    blog kita takde org dtg...takde UV pun :)

    Aefa Aerisya said...

    @haha.. yelah tu sally.. ntah2 berderet cpuv tu haha

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3