• TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

    ASSALAMUALAIKUM



    TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
    Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013




    SYARAT-SYARAT
    1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini

    2. LIKE page penaja : 
    3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

    4. Copy Paste kod dalam entry korang
    5. Link kan entry anda pada post entry ini..


    Simple saja kan..



    HADIAH :

    1 helai baju I Love Blogging

    2 helai baju Geek

    2 Fridge Magnet Krabi

    5 Keychain Krabi



    Pemenang akan di pilih melalui Random.org

    Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 


    Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..




    앱아 앨잇야

  • 16 kritikan:

    Azlan Strider said...

    good luck Aefa.. :)

    Regards,
    -Strider-

    Affy Afiqah said...

    goodluck ye :)

    Afiqah Adzan said...

    Good Luck aefa :)

    Anne Nurain said...

    gud luck dear.. :D

    Aefa Aerisya said...

    Azlan tq :D

    Ika tq :D

    Afiqah tq :D

    Anne tq :D

    Nuriesya Nadia said...

    Goodluck makcik ! :D

    Aefa Aerisya said...

    Nadia Same2 nenek!! :D

    Pha Is said...

    good luck..

    Nur Razlinda said...

    assalamualaikum dan selamat petang..
    hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
    gudluck ya dari saya ! :D

    jom join sini jugak ! tenkiu :)

    http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    Aefa Aerisya said...

    Pha Is TQ! :D

    Razlinda salam.. hehe.. InsyaAllah :)

    Dialah Wahidah said...

    bw sini n follow
    segme yg sama'
    gd luck

    ;)

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

    Aefa Aerisya said...

    Wahidah tq.. gud luck jugak. :)

    Norazilawati Ahmad said...

    Assalamualaikum & salam perkenalan...
    Singgah dari segmen yang sama..semoga berjaya yea

    Aefa Aerisya said...

    Norazilawati salam kenal.. gud luck jugak :D

    hazwan hairy said...

    Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

    boleh Bogwalking mereka yg join..
    http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

    Aefa Aerisya said...

    Hazwan baiklah.. tq :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3