• WhoHAA


    WhoHAA




    Jawab soalan je dapat point. Visit website Advertiser pun boleh dapat point.
    Tak caye boleh tengok sendiri kat website WhoHAA :)

    *mode rajin *
    esok malas lupelah pasal benda ni hahah
  • 18 kritikan:

    adrianna syaz said...

    Ingatkn whoaaa apa dah td aefa..haha

    Nuriesya Nadia said...

    Terjebak jugak !! Hahahaha. :D

    Aefa Aerisya said...

    Adrianna haha.. saje join :P esok2 lupe lah tu.. selalunya mmg cmtu.. nuff n churp2 je kekal haha

    Nadia haha.. itu lahh.. cani la org takde keje. haha

    Affy Afiqah said...

    macam2 advertiser ada rupenye hewhew
    kan, biasa camtu laa, awal2 semangat bagaii, lama2 lupa tak dan dah nak semangat, sama je ika pun camtu :P

    Anne Nurain said...

    anne dah sign up smlm.. skejap je jawab semua soalan tu sampai takde dah soalan lagi.. hehehe..

    Sally Samsaiman said...

    whoooooooooooo~~

    AhkakGojes said...

    cam menarikkkk aje....

    Nadratul Syazwana said...

    Best kan? Jom kita kumpul points banyak-banyak hehe

    Azlan Strider said...

    macam menarik jer..bleh cekedout lepas nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    Khir Khalid said...

    Whoa.. mcm menarik.. :)

    missShila Nget said...

    Mcm best je..mcm menarik je.. macam nak cuba je..

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    menarik tu.. :D

    Aefa Aerisya said...

    Ika haha give me five.. kalau rajin aefa bukak la balik.. tp lama2 pastu xingt dah pernah daftar benda2 cmni. haha

    Anne wahh.. cepat nye.. aefa baru je wat brape tah hahah

    Sally whooo haaaaaaa :P

    Ahkak Gojes jemput join sekaki ahkak~~ :D

    Nad yippii.. time kasih memperkenalkan pgrm ni hehehe

    Azlan hihi.. sile2.. :D

    Khir agak mudah nak dptkan point.. try la hehe :)

    Shila semacam je.. haha.. sile cuba :D

    Mizz Aiza jom join sekaki kak :)

    Niesa said...

    niesa baru join hari ni..excited nk dpt point..hihi

    Lilynn Wifey Sham said...

    ohho.. cam menarik...

    Aefa Aerisya said...

    @Niesa
    haha.. sama la baru join.. point pun sikit lagi.. hehe

    @Lilynn
    Akak tak nak join sekaki ke heehee

    Pha Is said...

    whoa.. macam best je..

    Aefa Aerisya said...

    Pha Is jom join sekaki :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3