Wordless Saturday : This Is My Card


Card


Jumpa sudah semua kad-kad penting :D
Kad yang takde kegunaannya di Kuching. -.-''



앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

13 kritikan:

Khir Khalid on November 9, 2013 at 6:19 PM said...

Wah baguslah dah jumpa.. semoga sentiasa ceria.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) on November 9, 2013 at 6:47 PM said...

banyak kad.. akak ada touch n go&tesco tu je.. hehe..

ZalinZalina on November 9, 2013 at 7:03 PM said...

Kak ina pun ada kad Hinode Shop tu tapi bila time nak beli je tak jumpa kad tu dalam purse...sabo je la kan..he he..

Affy Afiqah on November 9, 2013 at 7:30 PM said...

wahhhh banyaknye card, ehh2 kd IIUM? aefa pernah study IIUM ke?

azizah :) on November 9, 2013 at 7:58 PM said...

banyak jugak kad dia tu..hehe

ezyra daniel on November 9, 2013 at 9:33 PM said...

jumpe jugak akhir nye hehe

adrianna syaz on November 9, 2013 at 10:03 PM said...

byk kad ni aefa..pinjam kad tesco tu goleh tak..hehe

Nadratul Syazwana on November 9, 2013 at 11:04 PM said...

Banyaknya! Hahaha semua tu nad tak ada

Sally Samsaiman on November 9, 2013 at 11:08 PM said...

perghh...perghhh...kalah YB ooo kad dia... :P

Aefa Aerisya on November 9, 2013 at 11:31 PM said...

haha.. YB mane de pakai kad diskaun n member card cmni~ -.-'''

Putri on November 10, 2013 at 8:28 AM said...

Perempuan memang byk kad kan.kalo bleh semua kedai yg kita selalu shopping kita nk ad kad dia

Aefa Aerisya on November 11, 2013 at 1:12 AM said...

Khir hehe.. tq~ dah jumpa kad, so dah bole mula packing :D

Mizz Aiza hehe kalau kad bermanfaat takpe jugak kak.. ni kad menghabiskn duit -.-''

Zalin Zalina same! aefa pon selalu mcm tu. last2 byr je tanpa kad -.-''

Ika hehe.. kad yang tak berfaedah je banyak hihi.. takde la ika.. tu kad kenalan.. senang kalau nak mintak tlg kat kl nanti ehehe

Azizah hehehe Kalau kad berduit takpe gak. ni kad mengeluarkan duit -.-''

Ezyra tu la.. dah setahun terperuk kat dlm almari.. nasib baik tak buang hihi

Adrianna haha.. boleh2.. dialu-alukan..

Nad haha.. nampak la aefa yg selalu berjimba neh. hahah

Putri hehe.. tu la.. semua kedai nak jadi member -.-''

Pha Is on November 11, 2013 at 12:09 PM said...

banyaknya..

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets