• Wordless Saturday : This Is My Card

    Card


    Jumpa sudah semua kad-kad penting :D
    Kad yang takde kegunaannya di Kuching. -.-''



    앱아 앨잇야
  • 13 kritikan:

    Khir Khalid said...

    Wah baguslah dah jumpa.. semoga sentiasa ceria.. :)

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    banyak kad.. akak ada touch n go&tesco tu je.. hehe..

    ZalinZalina said...

    Kak ina pun ada kad Hinode Shop tu tapi bila time nak beli je tak jumpa kad tu dalam purse...sabo je la kan..he he..

    Affy Afiqah said...

    wahhhh banyaknye card, ehh2 kd IIUM? aefa pernah study IIUM ke?

    azizah :) said...

    banyak jugak kad dia tu..hehe

    ezyra daniel said...

    jumpe jugak akhir nye hehe

    adrianna syaz said...

    byk kad ni aefa..pinjam kad tesco tu goleh tak..hehe

    Nadratul Syazwana said...

    Banyaknya! Hahaha semua tu nad tak ada

    Sally Samsaiman said...

    perghh...perghhh...kalah YB ooo kad dia... :P

    Aefa Aerisya said...

    haha.. YB mane de pakai kad diskaun n member card cmni~ -.-'''

    Putri said...

    Perempuan memang byk kad kan.kalo bleh semua kedai yg kita selalu shopping kita nk ad kad dia

    Aefa Aerisya said...

    Khir hehe.. tq~ dah jumpa kad, so dah bole mula packing :D

    Mizz Aiza hehe kalau kad bermanfaat takpe jugak kak.. ni kad menghabiskn duit -.-''

    Zalin Zalina same! aefa pon selalu mcm tu. last2 byr je tanpa kad -.-''

    Ika hehe.. kad yang tak berfaedah je banyak hihi.. takde la ika.. tu kad kenalan.. senang kalau nak mintak tlg kat kl nanti ehehe

    Azizah hehehe Kalau kad berduit takpe gak. ni kad mengeluarkan duit -.-''

    Ezyra tu la.. dah setahun terperuk kat dlm almari.. nasib baik tak buang hihi

    Adrianna haha.. boleh2.. dialu-alukan..

    Nad haha.. nampak la aefa yg selalu berjimba neh. hahah

    Putri hehe.. tu la.. semua kedai nak jadi member -.-''

    Pha Is said...

    banyaknya..

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3