• WW : Lame Dah..


    Tak makan...

    KFC
    KFC

    Naan
    Naan

    Sushi
    Sushi



    Tak minum...

    Coolblog
    CoolBlog

    Coconut Shake
    Coconut Shake



    Tak pergi...

    Pantai
    Pantai

    Karaoke
    Karaoke

    Wayang
    Wayang



    Jadi.. sape nak belanje? hahah




    앱아 앨잇야
  • 32 kritikan:

    nanakimie said...

    sama!tapi sushi tu nana xmakan,tak kena dgn tekak,hihi....

    Aefa Aerisya said...

    Nana hihi.. kurang pesaing kalau g makan sushi ni hihi

    Khir Khalid said...

    Fuuh.. layan tu roti nan.. laparlah pulak.. Salam Rabu Aefa.. :D

    adrianna syaz said...

    Jom2..tp aefa blnja,.hehehe...wuu..smlm x leh jenjln..line tenet sgt lembab...wuu

    artiirhamna said...

    samalah,saya pun dah lama tak ada activity macam yang aefa tulis :)
    Bila ada waktu, nak ajak kawan borak . . .

    Weena said...

    baru semalam akak makan kfc...:) nampak sedap roti nan tu...nyum..nyum...

    Mazni Munawar said...

    saya pun dh lama tk makan sushi dgn coolblog. nak beli~

    Fatanah Khirizan said...

    sama la macam saya,akak..hehe :)
    haa,nanti kita pegi sama2 nak? tengok wayang,ekeke :p

    Aefa Aerisya said...

    Khir Salam Rabu~ tu la.. sini tak femes sgt naan -.-''

    Sya haha.. kite plak blanje. xkeje mane de duit :P

    Artiirhamna kan.. jom lepak2 :D

    Weena sobs sobs.. makan xajak pong hihihi

    Mazni yesss mazni belanja :P

    Fatanah jom dik tgk wayang.. :( smua org sibuk.

    fatin wawa said...

    hehe.. semuanya best..kita pun tunggu orang belanja jgk ni.. :D

    Sally Samsaiman said...

    yeke dh lama tak mkn sushi..??

    Fatanah Khirizan said...

    saya tak sibuk... hehe :)

    Akeyla Azmi said...

    ya allah

    ya allah


    ya allah.

    Itu je yg mampu qila ckp bila scroll blog kak aefa TT_TT
    how could u!!!!!!!!
    hehehehe. Best gila bila qila scroll. Macam berdebar debar serious!!! heheheh.
    KFC!!!! SUSHI!!!! NAAN CHEESE!!!!! AND VANILLA COCONUT SHAKE OMMMMMNOMMM <33333


    Last but not least, the pantai hihihihihi

    acik idah said...

    Dah semuanya TAK...

    Apa saja yang YA.. hehehe.. :D

    Ahmad Zaki said...

    Bukan main lagi citarasanya... hahaha... kita selalu juga la makan KFC sbb keje KFC kan... hehehe

    Fizah Mohd said...

    KFC...akak baru semalam belanja anak2 makan KFC :)

    ezyra daniel said...

    sama la kita!!rasa mcm lama je tk mkn kfc..teringin nak yg korean pe tah nme tu pedas sedap!!

    Affy Afiqah said...

    jom aefa!
    datang melaka ika bawa pi makan ape aefa nak makan,
    minum ape aefa nak minum,
    pergi tempat aefa nak pergi miahahhaha :)

    Afiqah Adzan said...

    Samalah lama nya tak makan semua tu

    wantie said...

    suka sangat ngan roti nann, KFc tu makan gak le tapi bukan penggemar tegar.

    coolblog tu mahal sangat la. mcm tak logik pulak rega dia. that why malas nak beli. kalau org banjer.. lajusss je telan kan.

    Azlan Strider said...

    jom kepada semua diatas kecuali sushi..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    Pha Is said...

    hahaha.. sama la.. tapi baru je pekena coconut shake tu.. heheh

    Invisible Me said...

    Banyak tuuu.. Tp IM pun tak terkira juga :p

    Paperbag Head said...

    nak belanja boleh. penuhkan dulu tabung nuffnang sye tu. ehehehe

    Anne Nurain said...

    omaigadd!! skrol2 asik nampak makanan je.. roti naan tak pernah makan lagi, tapi dalam perancangan nak try makan nanti.. hehe..

    Aefa Aerisya said...

    Fatin haha.. same la kite.. sape tah nk belanje ni :D

    Sally hahaha.. kimbap tak same :P

    Fatanah oklah. adik belanje akak? eh? hahha

    Qila haha.. akak tringin laaa.. :( sedap kan semua tu :D

    Acik Idah errr yg ya die makan nasi ayam penyet haha

    Zaki haha.. mesti la :P eh yeke? boleh mintak diskaun tak? hehee

    Fizah sobs sobs.. akak xajak pong :(

    Zyra eh masih ade ye kfc korean tu?

    Ika yeayyy dah ade org offer nak bawakk yippieee yippieee

    Afiqah hehe.. yes. kite geng

    Wantie hihi.. aah mahal kan kak.. padahal ade je kedai2 biasa jual lbh kurang.. rasa je beza hihi

    Azlan haha.. xmakan sushi ye?

    Pha Is wahh.. ishh makin menjadi ngidam coconut shake nih -.-''

    IM haha.. haaa sile update :P

    Rizal haha.. nak penuhkan mcm mana? :P :P

    Anne haha.. saja kasik terliur semua :P :P roti naan kat melaka nyaman :D

    Fatanah Khirizan said...

    boleh boleh! saya belanja akak bayar,ehehe :D

    Aefa Aerisya said...

    Fatanah erkkk cancel je lah hahahaha

    Sya Mimie said...

    dalam banyak2 tu, tingin kepsi.. =.=

    Aefa Aerisya said...

    Sya Mimie hehe.. jom g kepsi~

    Lilynn Wifey Sham said...

    hihi.. kita punya minat yang sama dear.. cume dh lame tak karok.. x dak geng dah.. cume dah lama x mkn cheese nan.. aiyo.. elior dah meleleh.. kfc tukar kpd mc D ok?.. kikikiki

    Aefa Aerisya said...

    Lilynn sama la kak.. geng kaki karok kat jb..mcd? dah bosannn haaaaa

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3