• Air oh Air

    Huwaaa..
    Ini kali pertama Aefa mengalami situasi ni.
    Takde bekalan air..
    Syabas.. ooo syabasss...
    Lame beno takdak air ni..

    Malam tumpang mandi kat shell.
    Pagi mandi kat office.
    Giler sadis kisah hidup kami ni -.-''
  • 27 kritikan:

    Norhasniza Khalid said...

    sabar dear, doa banyak2 ye.. :)

    ann-zack smile said...

    ala kesian-nyer..

    Cikgu Norazimah said...

    sabar dear, air lagi penting dari elektrik kan? takde elektrik, boleh selesa compare ngn takde air, fuh ! nk kencing pon susah ! hehe

    Mazni Munawar said...

    haritu pun org syabas kata kt bangi mungkin tkde air selama 5 hari. tpi tiba2 tk jadi, KL pulak tkde air. seksa kot tkde air ni, sehari pun tkleh tahan apatah lagi berhari-hari. kalau tkde elektrik ok lagi. -.-

    Lilynn Wifey Sham said...

    aiyooo.. keciannyer aefa... mandi p.ramlee ke?.. kat tmpt keje x der toilet ke fa?..sabar yer fa..

    Pha Is said...

    kesiannya.. sabor je la.. hehehe

    Super Girl said...

    aduh . susah nye takde air . sabo je la kak :)

    Kenit Cinonet said...

    dah mula dah la tu proses maintenance. Tempat akak masih ada lagi air sampai ke ari ni ... peliks! hehehehe :D

    ctfand said...

    perkara paling sukar dalam rutin kehidupan seharian kita adalah tiada air! zaman2 sekolah dulu dah puas dah mandi air terjun then angkat air balik asrama sebab bekalan air tersangkut(?).. bertabahlah aefa. u can do it!! :D

    Kisah Si Dairy said...

    lor..kesiannya dik...

    Lieya Von Jay said...

    alahai kesian nya ... sabaq e

    Niesa said...

    apuhhh...ne gaya idup xda aik ya..haha..saba jak la aefa.. mudahan cpt2 ada aik.. :)

    fatin wawa said...

    dengar2 juga belah salah xde air. mmg ssh xde air. nak mandi pun x best kan..

    Yana Halim said...

    adeh laa.....semoga tabah dgn ujian ni. MMg susah bila x de air.

    Sweetie said...

    Seminggu dengarnya gangguan bekalan nih!

    mirza syazwina said...

    kalau tak de air apa pun tak jadi..

    ct aman said...

    kna beli stok myk wangi lebih la bln ni...heheheheh

    Wenwink Kidu.Duki said...

    dok area mana ni xda air ni?

    Hafiza AizZawa said...

    tak sempat tadah air atau tak de makluman.. sian nye...

    Anne Nurain said...

    sabar ek? pengalaman jugak tu, dapat mandi kat shell ngan opis.. hehe.. hari ni masih xda air ka?

    Affy Afiqah said...

    ada info aritu kan KL dengan selangor takde air...huuu...
    sabar jela ya aefa~
    ntah berapa lama laa ni nanti takde air...

    aisya said...

    nang stress sikda air. mcm2 susah nak dipolah.. huhu

    adrianna syaz said...

    Mmg sedih ni aefa..sabar2..ni mmg kna jimat2 air je la ni

    Akeyla Azmi said...

    ya allah sedih dan sadisnya ehehehe.
    T_T
    sabar ye kak aefa hmmm. takde letrik ok lagi, tapi kalau air takde adoi. payah wooo -___-

    asha hana said...

    hana masa dekat kolej dulu dah biasa dah benda2 mcm nie jadi. time nak pergi praktikal time tu la tak ada. so basuh muka gosok gigi je mampu. haha :P :P

    Vee said...

    setakat ni kat seri kembangan x kena . harap2 air terus ada .

    Sally Samsaiman said...

    orang pun pernah kena sekali -_-'

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3