Air oh Air


Huwaaa..
Ini kali pertama Aefa mengalami situasi ni.
Takde bekalan air..
Syabas.. ooo syabasss...
Lame beno takdak air ni..

Malam tumpang mandi kat shell.
Pagi mandi kat office.
Giler sadis kisah hidup kami ni -.-''

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

27 kritikan:

Norhasniza Khalid on December 20, 2013 at 12:01 AM said...

sabar dear, doa banyak2 ye.. :)

ann-zack smile on December 20, 2013 at 12:16 AM said...

ala kesian-nyer..

Cikgu Norazimah on December 20, 2013 at 12:30 AM said...

sabar dear, air lagi penting dari elektrik kan? takde elektrik, boleh selesa compare ngn takde air, fuh ! nk kencing pon susah ! hehe

Mazni Munawar on December 20, 2013 at 12:44 AM said...

haritu pun org syabas kata kt bangi mungkin tkde air selama 5 hari. tpi tiba2 tk jadi, KL pulak tkde air. seksa kot tkde air ni, sehari pun tkleh tahan apatah lagi berhari-hari. kalau tkde elektrik ok lagi. -.-

Lilynn Wifey Sham on December 20, 2013 at 1:56 AM said...

aiyooo.. keciannyer aefa... mandi p.ramlee ke?.. kat tmpt keje x der toilet ke fa?..sabar yer fa..

Pha Is on December 20, 2013 at 2:30 AM said...

kesiannya.. sabor je la.. hehehe

Super Girl on December 20, 2013 at 6:53 AM said...

aduh . susah nye takde air . sabo je la kak :)

Kenit Cinonet on December 20, 2013 at 7:56 AM said...

dah mula dah la tu proses maintenance. Tempat akak masih ada lagi air sampai ke ari ni ... peliks! hehehehe :D

ctfand on December 20, 2013 at 8:29 AM said...

perkara paling sukar dalam rutin kehidupan seharian kita adalah tiada air! zaman2 sekolah dulu dah puas dah mandi air terjun then angkat air balik asrama sebab bekalan air tersangkut(?).. bertabahlah aefa. u can do it!! :D

Kisah Si Dairy on December 20, 2013 at 9:00 AM said...

lor..kesiannya dik...

Lieya Von Jay on December 20, 2013 at 9:34 AM said...

alahai kesian nya ... sabaq e

Niesa on December 20, 2013 at 10:18 AM said...

apuhhh...ne gaya idup xda aik ya..haha..saba jak la aefa.. mudahan cpt2 ada aik.. :)

fatin wawa on December 20, 2013 at 11:27 AM said...

dengar2 juga belah salah xde air. mmg ssh xde air. nak mandi pun x best kan..

Yana Halim on December 20, 2013 at 11:33 AM said...

adeh laa.....semoga tabah dgn ujian ni. MMg susah bila x de air.

Sweetie on December 20, 2013 at 1:32 PM said...

Seminggu dengarnya gangguan bekalan nih!

mirza syazwina on December 20, 2013 at 2:59 PM said...

kalau tak de air apa pun tak jadi..

ct aman on December 20, 2013 at 3:19 PM said...

kna beli stok myk wangi lebih la bln ni...heheheheh

Wenwink Kidu.Duki on December 20, 2013 at 3:53 PM said...

dok area mana ni xda air ni?

Hafiza AizZawa on December 20, 2013 at 4:25 PM said...

tak sempat tadah air atau tak de makluman.. sian nye...

Anne Nurain on December 20, 2013 at 7:54 PM said...

sabar ek? pengalaman jugak tu, dapat mandi kat shell ngan opis.. hehe.. hari ni masih xda air ka?

Affy Afiqah on December 20, 2013 at 8:18 PM said...

ada info aritu kan KL dengan selangor takde air...huuu...
sabar jela ya aefa~
ntah berapa lama laa ni nanti takde air...

aisya on December 20, 2013 at 10:39 PM said...

nang stress sikda air. mcm2 susah nak dipolah.. huhu

adrianna syaz on December 21, 2013 at 3:57 AM said...

Mmg sedih ni aefa..sabar2..ni mmg kna jimat2 air je la ni

Akeyla Azmi on December 21, 2013 at 10:36 AM said...

ya allah sedih dan sadisnya ehehehe.
T_T
sabar ye kak aefa hmmm. takde letrik ok lagi, tapi kalau air takde adoi. payah wooo -___-

asha hana on December 21, 2013 at 8:48 PM said...

hana masa dekat kolej dulu dah biasa dah benda2 mcm nie jadi. time nak pergi praktikal time tu la tak ada. so basuh muka gosok gigi je mampu. haha :P :P

Vee on December 21, 2013 at 9:58 PM said...

setakat ni kat seri kembangan x kena . harap2 air terus ada .

Sally Samsaiman on December 22, 2013 at 10:13 PM said...

orang pun pernah kena sekali -_-'

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets