• Alhamdulillah. Permulaan yang Baik

    Selepas tamat orientasi minggu lepas,
    maka bermulalah hari pertama di tempat kerja.

    Seronok dapat belajar benda-benda baru.
    Agak penat kaki ni melangkah ke sana ke mari.

    Pagi tadi turun kerja awal giler.
    Sebelum pukul 7 dah menapak kat tepi jalan menanti bas.
    Cisss..
    Tapi bas sampai 7.50 pagi.
    hahaa

    Esok, nak turun pukul 7.30!!!!
  • 29 kritikan:

    Khir Khalid said...

    Selamat bekerja Aefa.. all the best! :)

    Invisible Me said...

    Selamat bekerja jugak dari IM. Macam mana kalau esok bas tu tetiba sampai awal sebelum pukul 7.30 :p

    Aefa Aerisya said...

    Khir hehe. tq :D

    IM hahaha.. jgn la cmtuuu

    nanakimie said...

    alhamdulillah...:)

    moga dipermudahkn sgala urusan aefa:)

    Aefa Aerisya said...

    nana tq dear :D

    TUTTUTOFFICIALSPACE\\ said...

    selamat bekerja. semog dipermudahkan segala urusan yer !

    fatin wawa said...

    selamat bekerja aefa.. :)

    Rara Zack said...

    Semoga berjaya! Jangan lupa keluarga gitu. Hihi

    asha hana said...

    lama tak nampak aefa dekat sini. huhu selamat bekerja dear :)

    athiqi ariff said...

    erkk..cian aefa..sabar ya..

    Aefa Aerisya said...

    TOS tq.. aminn :)

    wawa tq dear :)

    Rara tq hihii

    Aefa Aerisya said...

    Hana tq syg... busy sket huhu

    Tiqi hihi tu la.. kena sabar..

    Mazni Munawar said...

    seksanya tunggu bas hampir memakan masa 1 jam. macam manelah akak boleh sabar tunggu bas tu, kalau saya dah menyumpah-nyumpah kat situ dah hahaha

    adrianna syaz said...

    Selamat bertugas aefa..awalnya..ptt tak nmpk aefa online jd bekmen dah ni.huuu..dah xde geng ni.. :)

    Pha Is said...

    hahaha.. sabor je la..

    Niesa said...

    haha..take care eafa!selamat bekerja!

    Invisible Me said...

    Harap2 apa yg IM cakap semalam tak betul. Harap dapat pergi kerja dan naik bas dengan selamatnya :)

    Hafiza AizZawa said...

    selamat menempuh alam pekerjaan.. byk lg perkara yg akan ditempuhi lps nie..

    Naniey Jemiey said...

    baru start kerja or tukar kerja neh??bestnya kalau dapat tukar kerja..naniey dah lama nak tukar kerja..tapi sampai sekarang xdpt.. xde rezki lagi....

    Liza Licha said...

    first job ke dear ?.. hihi..
    all the best ye

    Afiqah Adzan said...

    Wahhh awalnya tunggu bas .. Semangat kerja kan

    Nabiha Zaidi said...

    Selamat bekerjaa :D

    Amanina Mads said...

    singgah sini dan follow.. selamat bekerja. memang best :)

    Fatanah Khirizan said...

    selamt bekerja,akak! :D semoga semuanya okey...

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    selamat bekerja aefa.. :D

    mirza syazwina said...

    caiyokk2!! :D

    Affy Afiqah said...

    bagus, pekerja yang berdisiplin dengan masa hewhew

    Akeyla Azmi said...

    Cissss

    goodluck!!!
    May ur day 100% perfect hehe

    Aefa Aerisya said...

    Mazni >> haha... terpaksa bersabr.. first day keje kan.. haha

    Yana >> haha.. sbb pegawai tu ckp bas pukul 7.. hihi.. nnti aefa cuti kita jadi bekmen same2 ok

    Pha Is >> haha.. tu la.. sabar je yg boleh.. nk mengamuk tak boleh pulak..

    Niesa >> tq dear.. hihi

    IM >> haha.. kami dah berkenalan dgn pakcik bas tu.. InsyaAllah die takkan tinggalkan kami hihi

    Fiza >> tq fiza.. :)

    Naniey >> kalau secara rasmi, ni mmg first job hihi

    Liza >> aah.. hihi.. tq :D

    Afiqah >> miss com la.. hukhukk... penat bangun awal2.. sbb nk kena berebut bilik mandi kan. huhu

    Nabiha >> tq :)

    Amanina >> tq :D

    Fatanah >> tq dear :)

    Mizz Aiza >> tq akak :D

    Mirza >> tq dear :)

    Ika >> ahah.. mau tak disiplin.. bos org jepun kot!! hihi

    Qila >> haha.. tq syg :)

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3