• Jiran Yang Jahat

    Jiran-jiran saya jahat!
    Ada yang tutup main pipe rumah kami.
    Patut la takde air sampai 2-3 hari.
    Orang lain tak sampai sehari takde air.

    Takpe-takpe.
    Kami nak pindah dah.
    Sebelum pindah Aefa nak tutup paip jiran jugak.
    Boleh tak?
    hehe

    Ahad Aefa cuti.
    Nak pergi view rumah baru :)
    Sape nak ikut?
    Meh la. :D
  • 28 kritikan:

    aisya said...

    apa kes tutup pipe rumah org lain pulak tok? mcm2 jak eh..

    mieprosa said...

    haha, dah knpa jadi mcm tu?

    ctfand said...

    Ish3x..nasib baik dah nak pindah..kalau lg lama kat situ tak tau apa lagi jiran tu buat.. take care aefa. Moga jumpa rumah idaman.. :)

    Anne Nurain said...

    ya Allah jahat giler jiran..
    kmk sokong ktk tutup paip jiran ktk.. haha..

    ezyra daniel said...

    ni mesti kje budak2 nakal nie haha..takpe,skali skala kte balas balik pe salah nye kan haha

    Lieya Von Jay said...

    isk2.... sj buat prank.. terok2

    Niena Reen said...

    Adoyai ada pulak main tutup pipe rumah orang. Tutup balik kang baru tahu.. Tak ada kerja agaknya.. Hahaha, sabar aja lah. Lepas ni kita chow jauh-jauh dah kan.. :D

    Liyana yan said...

    tutup je balik paip umah jiran tu.. haha... :D

    Norhasniza Khalid said...

    hahaha, sabar je lah... mama ada jiran suka mengendap dan jaga tepi kain mama, mama pun nak jaga tepi kain dia jugak lah...

    Affy Afiqah said...

    kenapa laa haiii kejam sangat jiran aefa tu???? --'
    dengki sungguh aihhhh!
    rumah baru nti kat mana aefa? aefa pm ika number aefa boleh? time ika practical nanti kalau free2 mana laa tau leh jumpa...bagi DM twitter pun ok juga :)

    Kenit Cinonet said...

    laaaaa boleh plak camtu ye?? hurmm sabar je lah aefa dah nak pindah dah kan. Semoga tempat baru nanti aefa dapat jiran yg lebih baik :D

    Akeyla Azmi said...

    hahahahah kuwaja punya jiran. tutup je paip dia muahhahahaha :D


    Hehehe kak aefa T_T
    qila pon takde air hmmm nasibaik takde lah busuk sgt ihihihiks

    Niesa said...

    Aik..ada juak main cm ya...hahaha...tedah tak org aefa...pindah jak..

    fatin wawa said...

    kitorg kalau xde air mmg akan sentiasa check main pipe.. tkt yela mana tau ada org ttp mcm ni kan.. kalau kt rmh lama dulu, budak2 kecik suka main2 kat pili air tu. apa2 pun mmg x patutlah buat mcm tu.. =='

    asha hana said...

    eiyy annoying nya orang mcm tu. haha aefa pergi buat jugak bnda sama. :D :D

    #nak ikut ! haha

    Khir Khalid said...

    Dia org main tutup2 paip sbb nk ngorat Aefa kot hehee.. semoga dipermudahkan & mendapat rumah yg sesuai & lebih selesa.. aamiin. :)

    HeNRieTTa JoSe said...

    Rietta pown pernah terkena macam nie...byk kali jugak la...tpi bukan jiran jahat...bebudak maen...

    Mazni Munawar said...

    apekena lah dgn jiran akak tu =='nasib baik jiran saya tkde perangai mcm tu

    Sally Samsaiman said...

    LOL...apa motif..?

    ann-zack smile said...

    Sabo jerlah... Doakan je semoga orang yang buat sedar cepat.. hehe

    Cikgu Norazimah said...

    keje budak2 nakal kot ! yang penting, kalau bls balik sama la mcm kita ni budak nakal gak ! heheh

    Hafiza AizZawa said...

    setahu fiza ms dulu2 tpt fiza kene tutup paip bb tak bayar bil.. hehe... mungkin dorg tak sengaja kot..

    Ahmad Zaki said...

    Tak elok membalas macam tu. Better pecahkan paip dia. Lagi lama nak repair... hehehehe. Tapi apa pun jangan ikut nasihat terjahat ZH ni. =)

    ZH Blogger

    Pha Is said...

    selamat pindah..

    nuranne (formerly simplyseoul) said...

    haha..your jiran macam xda keja lain.

    Invisible Me said...

    Dah pindah? Dah tutup pipe jiran? :p

    Invisible Me said...

    nak lagi best, lekat note nasihat sikit kat pam tu. Kehkehkeh

    Lilynn Wifey Sham said...

    jiran tu men ke aefa.. klu men dia nk ngorat ler tu.. hihi.. dah pindah ke cyg?..

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3