• Perjalanan

    Journey
    A New Journey

    Alhamdulillah.
    Tiba lah hari yang dinantikan.
    Esok, Selasa.. Aefa akan terbang ke Kuala Lumpur.
    Langkah pertama ke alam pekerjaan.
    Harap di permudahkan segala urusan esok hari.
    Aminnn

    Flight pukul 2 petang.
    Plan hari tu bertukar.
    Esok sampai LCCT terus ke Kajang
    dan stay sana sampai 7hb.

    Maaf.. tak sempat reply mereka yang bw kat shoutbox.
    Malam esok InsyaAllah. :)



    *eh sebenarnya tak sabar nak shopping kat Jalan TAR hahaha


    앱아 앨잇야
  • 40 kritikan:

    Afiqah Adzan said...

    Bestnyaa kak aefa nak pi shopping lah tu kat jalan tar . Smoga selamat perjalanan

    Tasneem said...

    have a safe journy. insyaAllah :)

    Fatanah Khirizan said...

    semoga semuany berjalan dgn lancar! :D sampai sana bagitau lah,hehe :)

    #hamboi,nak bershopping lagi tu,haha :D

    Aefa Aerisya said...

    Afiqah hahaha bukan skrg.. nnti.. :P aminn... tq dear.. :D

    Tasneem InsyaAllah.. aminnnn.. tq :)

    Fatanah InsyaAllah.. aminn.. tq dik.. haha.. nk ikut? :P

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan aefa.. menabung inti.. :D

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan aefa.. menabung inti.. :D

    adrianna syaz said...

    Semoga semua berjln dgn lncar tuk aefa...aefa..knapa x leh anta email..wuu..cba test aefa anta kt sya..adriannasyaz@gmail.com

    athiqi ariff said...

    fa slmt menempah alam baru yg lbh mencabar...jgn prnah putus asa ya..smg ALLAH sntiasa brsama aefa..amin

    Khir Khalid said...

    Semoga semuanya berjalan lancar & beroleh kejayaan yg berterusan.. aamiin.. All the best Aefa!.. :)

    Aefa Aerisya said...

    Mizz Aiza InsyaAllah.. aminn.. nnti aefa klik2 utk akak ye..

    Tiqi aminn.. tq tiqi.. aefa akan ingt pesanan tiqi ni :) :)

    Khir Aminn.. tq :)

    ezyra daniel said...

    semoga selamat sampai ye..huhu
    keje baik2

    Aefa Aerisya said...

    Zyra tq syg.. :)

    Mommy Pinky said...

    Selamat bekerja, semoga happy di alam pekerjaan .. hihi ;)

    Aefa Aerisya said...

    MP hihi terima kasih :) Insyaallah akan try happy2 hihihi

    Fatanah Khirizan said...

    akak jgn tanya saya,saya sentiasa nak ikut! haha :p

    Aefa Aerisya said...

    Yana aefa dah sent.. xdpt gak eh? aikk pelik no.. emel2 lain masok je nih hihi

    Aefa Aerisya said...

    Fatanah belanje sendiri2 lah ye? :P :P

    Affy Afiqah said...

    ika doakan aefa menempuh perjalanan yang baru nanti dengan tenang dan bersemangat :)
    kerja rajin2, ada masa bila ika turun KL kita hangout2 kalau aefa sudi. Shopping2 kat jalan TAR mihmihmih
    KL tempat permainan ika sejak kecil amboiii!

    apa pun, goodluck tau aefa, semoga dipermudahkan segala perjalanan dan urusan aefa nanti~

    Super Girl said...

    semogaa permudah urusan kat tempat kejaa :D

    Akeyla Azmi said...

    ha jgn lupa singgah ke gombak ni hehehehhe :3

    welcome to KL kak aefaaaa wee~~~ <3

    Akeyla Azmi said...

    dont 4get to get enough rest ok love yaa xoxo

    Pha Is said...

    smoga selamat sampai..

    NUR ANNISA said...

    semoga Allah permudahkan segala urusan awk amin:)
    Gud luck gak!

    Mazni Munawar said...

    selamat bekerja! jgn lupa bershopping di jalan tar, barang kt situ mmng best dan murah :D

    artiirhamna said...

    semoga perjalanannya selamat sampai tujuan...

    Fizah Mohd said...

    Selamat merantau...semoga dipermudahkan Allah...segala urusannya.

    Invisible Me said...

    Jalan TAR pun menunggu-nunggu jugak tu. Hehe. Moga selamat semuanya..

    ros_reeza said...

    semoga urusan dipermudahkan dan terus maju dalam kerjaya :)

    Niesa said...

    semoga selamat smpey eafa dan jaga dirik rah tempat org.. :)

    Sally Samsaiman said...

    sampai KL calling-calling..hehe

    Liza Licha said...

    all the best untuk semuanya ye :)
    shopping kt jln tar untuk baju raya tahun dpn ke? hhihih

    Fazri said...

    be carefull ya..

    asha hana said...

    baik2 tw. cepat2 ke mari. hana dah rindu sesangat dah nie. hik2. :D

    Cik Mun said...

    semoga semuanya selamat :)

    Azlan Strider said...

    semoga selamat tiba ke destinasi..kalau nak datang jalan tar nanti datang laa sabtu malam minggu..ade pasar malam kat situ..hehe

    Regards,
    -Strider-

    Nadratul Syazwana said...

    Goodluck Aefa :) Jangan nervous nervous sgt tau hehe

    Hafiza AizZawa said...

    semoga semuanya berjalan lancar yer..

    nanakimie said...

    amboi2..bestla dia lepas ni leh shoping sakan,hihi...

    Akeyla Azmi said...

    Eh eh nota kaki tu yg takleh belah tu. Sempat lagi dia duduk ingat shopping dia tu dkt jln Tar hahahahahh kak aefa ni lawak sungguh lah :p

    Akeyla Azmi said...

    Btw take a good care fr urself kak aefa!!! <3

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3