• PRD.. ERD.. Yang Penting Cuti~

    Ape tu PRD dan ERD?
    Sape boleh teka?
    muehehe..

    Esok, Rabu Aefa cuti.
    Ingatkan nak mintak cuti hari khamis.
    Sebab kalau cuti hari khamis lebih bersemangat nak sambut Jumaat
    yang memang semestinya busy.
    Tapi, Store Manager suruh cuti Rabu,
    kite pun on saje lah kan.
    Yang penting cuti :) :)

    Aefa tengah plan nak amek PRD dan ERD ni.
    PRD = Permanent Rest Day
    ERD = Extra Rest Day
    Extra rest day tu tak kisah bile.
    Tapi PRD tu la penting.
    nak ambik Isnin ke Khamis? -.-''
  • 26 kritikan:

    Huny eda said...

    besnta dpat extra cuti..

    mesti berabis bw ni kan nanti..hee

    Nur Inani said...

    cuti2 ..rehatkan minda..hihi :)

    Affy Afiqah said...

    yeayyyy cuti,....yeayyy ahahhaha :D
    cuti leh laa jenjalan KL ke nak rest? ihiks

    Azlan Strider said...

    kalau sy jadi awk, sy akan amik hari isnin..sebab kadang2 kala ahad mungkin kita ada program yang akan membuatkan kita penat dan perlu amik cuti hari isnin...tapi itu kalau sy laa...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    Liyana yan said...

    hehe... xbleh ke amik hari isnin n khamis skali...

    adrianna syaz said...

    wah..tiap2 mnggu dpt cti ke aefa?

    ct aman said...

    kalau ct...ct pilih isnin....sbb isnin ni mood xbgus sikit...nk memulakan kerja..

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    pilih isnin la aefa.. takde la monday blues.. hehe..

    Anne Nurain said...

    mohon cik aefa pilih hari isnin & the reason is same with Azlan Strider & kak Mizz Aiza.. hihi

    Pha Is said...

    selamat bercuti..

    Ahmad Zaki said...

    Ambil cuti hari2 tak boleh ke? hehehehe..

    ZH Blogger

    Afiqah Adzan said...

    Cuti cuti .. Asalkan cuti .. Enjoy your 'cuti' ahaks

    Sally Samsaiman said...

    kalau sally mgkn ambik isnin kot...hehe... :)

    Hafiza AizZawa said...

    isnin la.. elak monday blues.. hehe

    Lilynn Wifey Sham said...

    isnin.. go monday go.. aefa.. baik amik isnin.. selalu org mesia ni mengalami sindrom MB setiap isnin.. jd sila jauhi diri anda dr sindrom tersebut.. hihi

    Niesa said...

    bestnya cuti!ambik la isnin!so no more monday bluess..hihi

    acik idah said...

    Ingatkan Per iod tadi... kekeke..

    Cuti rupanyaa... ermm bestkan.. nak cuti gakla.. :D

    nanakimie said...

    kalo nana ambek isnin je,hihi

    Azlan Strider said...

    datang lagi klik hotlink...

    Regards,
    -Strider-

    fatin wawa said...

    waahh.. hari ni cutilah ye.. mesti seronok kan dpt cuti.. hehe.. :D

    Cikgu Norazimah said...

    musim habiskan cuti sekarang ni, CN lagi best ! duk cuti sekolah sampai bosan tak tahu nk watpe ..hehe

    asha hana said...

    ambik khamis !! untunglah cuti. haha

    Paperbag Head said...

    saye lebih suka cuti isnin. tak tau kenapa...dirasekan macm cpt je nak sampai ke isnin..heheeee

    Azwar Syuhada said...

    Syoknya cuti.. best kalau dapat bercuti hari isnin..hahaha xD

    ctfand said...

    isnin! :D

    Aefa Aerisya said...

    Hunyeda >> hehe.. kejap2 je bw.. byk aktiviti luar yg lain. eceh. haha

    Inani >> hehe.. tak rehat pon. sibuk jenjalan haha

    Ika >> takleh la nk jenjalan KL ika.. kalau cuti 2 hari boleh la kot.. hihi

    Azlan >> hihi. isnin ye.. kena tunggu bos approve la huhu

    Liyana >> haha. tk bole.. nanti terlebih cuti~!

    Yana >> tak.. sebulan ada extra cuti 2 hari. boleh cuti bile2 heheh

    ctaman >> haha.. belom lagi menagalami sindrom monday blues ni. harap dijauhkan huhu

    Mizz Aiza >> hehe.. tak pasti lagi akak.. tp semalam bos cam nak suh cuti hari Juamaat je

    Anne >> haha.. kmk sikmok la berjangkit sindrom ya huhu

    Pha Is >> tq pha is :D

    Zaki >> hahha.. baik bhenti kje je tuuu :P

    Afiqah >> haha.. kan.. tak kisah ari ape. janji cutii

    Sally >> isnin?? aaaaa reasoonssss?

    Fiza >> haha.. aefa suke monday :D

    Lilynn >> haha.. tapi kak, Aefa suke hari Isnin :D

    Niesa >> haha.. kmk suka ari isnin bah. cmne yaa

    Acik Idah >> haha.. jom cuti same2 kak :D

    Nana >> hihi.. ramainye yg suke cuti isnin ye

    Azlan >> tq lan :D

    Wawa >> hehe.. mmg seronok.. :D

    CN >> haha tu la CN.. kalau byk sgt cuti pon bosan jugak.. huhu

    Hana >> haha. awak sorg je yg pilih khamis stakat ni tauu

    Rizal >> haha.. mmg mcm tu.. tp keje sy ni setiap hari mmg cepat je berlalu hukk

    Azwar >> haha.. ramainye peminat isnin~~

    ctfand >> haha.. akak aefa suke isnin laaa :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3