• Ragut. Mereka Itu Kambing

    Semalam Aefa keluar shopping.
    Selepas shopping tu kawan-kawan ajak keluar lepak-lepak.
    Tengok wayang.
    Sebab nanti bila dah fly tak tau bila dapat lepak-lepak dengan dorang lagi.
    Tapi pelawaan tu Aefa tolak dengan baik.
    InsyaAllah kalau diizinkan hari ni nak lepak sama-sama.

    Tak berapa lama selepas tu,
    dapat tahu salah seorang daripada mereka kena ragut.
    Alhamdulillah takde kecederaan berlaku.
    Mereka agak trauma di balai polis berdekatan.
    Mereka =  3 orang gadis ayu

    Aefa harap kawan-kawan diluar sana sentiasa berwaspada.
    Malang tak berbau.

    Selamat pagi dan selamat berhujung minggu :)

    Breakfast
    Breakfast??
    Nak tiru gaya hotel la konon. hahaha
    Aiskrim vanila + puding mango ^_^ yummyyy


    have fun and take care my love~~





    btw.. Aefa nak jadi sponsor.
    Sile hantar proposal GA/Segmen/Contest anda ~
    Baru nampak cam formal kan hikhik.



    앱아 앨잇야

  • 34 kritikan:

    ikhwan yusuff said...

    bahayanya sekarang..nsib xde apa2 kcederaan..:D

    Afiqah Adzan said...

    Nasib tak jadi pape .. Waahh breakfast 5 star ah .. Kite breakfast milo je

    Lieya Von Jay said...

    setuju sangat bila peragut ni di compare dgn binatang mcm kambing..

    P.s : amboi breakfast dia ^_^

    ct aman said...

    oyeke?skrg ni kn...mcm2...smua tmpt da x brape slmt...ragutnye...tembaknye...aduhai...

    btw...rase mcm nk mntak je sikit breakfast tu...

    Razi ten said...

    Ouh thats is so unfortunate, I wonder what is going to happens to all of us. The innocent had to work hard to earn, and some jerk just take an easy way to earn money -.-" May Allah guide them to the right path

    Akeyla Azmi said...

    KAK AEFAAAAAAAAAAAAA QILA NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    Fatanah Khirizan said...

    nasib baik tak jadi apa2.... bahay sekarang ni...3 orang pun boleh kena ragut...

    asha hana said...

    alaa gediknya makan ala2 brekfas. haha. nasib baik tak ada pape. haihh kawan hana pown hari tu pown kena ragut. -_-

    #nk jd sponsor?????? sebab hana baru terfikir nak buat GA. tp tak ada sponsor. haha

    Huny eda said...

    semua selamat jugakan..alhamdulillh..kena hati2 tau

    adrianna syaz said...

    Bahaya skrg ni..kna berhati2..nk sikit.tlg suapkan..hehe..mai jd sponsor ga sya eh aefa..bleh2?hehe..aefa..sya mengetag anda..hehe

    Khir Khalid said...

    Kambing pun ada perasaan lebih baik dari manusia peragut.. Mmg kena berhati2 skrng ni.. malang tidak berbau..

    Nadratul Syazwana said...

    Wahhh gerak hati Aefa. Ada hikmah Aefa tak pergi eh?

    Mommy Pinky said...

    Aduh, confirm trauma -_-

    Kenit Cinonet said...

    kambing jauh lebih baik dari diaorg ni. amboiiii sedap pulak nengok bekpes omputih style tu hehehe

    Pha Is said...

    nasib baik tak cedera...

    Niena Reen said...

    Cecey sedapnya breakfast.. Ish, takut jugak kan bila dengar cerita macam tu. Alhamdulillah tak jadi apa2. Kena sentiasa berhati2. Tak boleh leka bila ada di luar and baca doa sebelum keluar rumah. :D Panjang pulak eyh saya bising kat sini. >.<

    Invisible Me said...

    Ada hikmahnya. Semoga baik semuanya :)

    mirza syazwina said...

    sedapnya sarapan tu...tu la sekarang ni macam2..risau betul

    ctfand said...

    Dats y ladies..pls be extra carefull..bahaya ada dimana2..

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    terima kasih kerana mengingatkan akak.. kena berhati-hati sekarang ni.. mereka sentiasa mengintai peluang andai kita terleka walau sesaat.. takziah kepada kawan aefa tu..
    wah.. sedapnya sesekali dapat breakfast macam tu.. :D
    singgah menabung inti..

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    terima kasih kerana mengingatkan akak.. kena berhati-hati sekarang ni.. mereka sentiasa mengintai peluang andai kita terleka walau sesaat.. takziah kepada kawan aefa tu..
    wah.. sedapnya sesekali dapat breakfast macam tu.. :D
    singgah menabung inti..

    Affy Afiqah said...

    ika setakat ni tak pernah kena ragut ni, tapi takut juga hukhukhuk,
    ika keluar pun sangat jarang bawa handbag, kalau bawa pun asyraf yang akak monitor or tolong bawakan, care gile kut takut tunang dia yang lemah ini kena ragut kut hewhewhew
    aefa nak buat GA bila???ehh silap, aefa nak sponsor bila??

    Mazni Munawar said...

    kes ragut makin berleluasa. malaysia tak aman dah huhu. mmng peragut tu kambing.

    Niesa said...

    nasib ktk x ekot nak ow?bahaya da kinek..

    Liza Licha said...

    sponsor brang apa dear ?.
    hihi.. nnti licha bagi proposal

    Hafiza AizZawa said...

    mmg kene berhati2.. nk berjln kene dlm kelompok yang ramai baru selamat...

    cikserai said...

    sekarang ni kalau jalan 3 4 orang pon belum tentu selamat. mohon dijauhkan semua tu..huhu takziah buat kawan aefa..

    Anis Zahidi said...

    xada keja lain'kambing' t .. ksian kwn aefa ..

    Sally Samsaiman said...

    innalillah...nasib baik takde pape kat dorg kan?

    Paperbag Head said...

    flight? ke mana???

    Paperbag Head said...

    flight? ke mana???

    Aefa Aerisya said...

    Kawan-kawan terima kasih semua. :)
    kepada yang nak breakfast tu, ermm.. takbleh nk bg hahaha..

    Super Girl said...

    peragut . mereka itu kambing dan lembuu . haha . kelakar :)

    nanakimie said...

    memang kambing betoi diorng tu...mujur semua kawan2 aefa xda pape...

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3