• Sorry.. Busy..

    eceh tajuk. Hahaha

    minta maaf. Aefa memang agak sibuk.
    Esok Selangor cuti.. Tapi kami kerja ye.
    Gile ke retail company pun cuti setiap kali holiday.

    Sepanjang minggu training ni Aefa takde kerja dalam office.
    Masa banyak terluang dalam store.
    Jadi memang takde peluang la nak online kan.

    After training nanti kerja utama Aefa dalam office.
    Tapi kena masuk store jugak.
    Banyak benda kena belajar mengenai retail industry ni.
    Tapi Aefa seronok!!!
    Sebab tu Aefa suka buat apa yg Aefa suka.
    Sebab Aefa takkan merungut walau penat sekalipun.
    Sambil kerja sambil bergembira.
    Kan seronok tu.

    Ok nak tido.
    Esok bas pukul 7.30..
    Maklum la nak gerak ke Bandar Utama
    ambil masa sikit sebab jem pagi.
    Nnti free Aefa balas jejak kawan-kawan ok.


    ----------
    Sent from my Nokia
  • 20 kritikan:

    Fatanah Khirizan said...

    akak busy eh? hehe...

    take ur time ^^ and gud night! :)

    Khir Khalid said...

    Teruskan usaha.. semoga terus berjaya.. aamiin. :)

    fatin wawa said...

    memang best bila dapat buat apa yg kita suka.. semoga berjaya Aefa.. :D

    Niesa said...

    take ur time aefa..biasala ya bok start keja..apa2 pn tc sis.. :)

    Akeyla Azmi said...

    Its ok lah kak aefa kami setia menunggu okkkk <3

    Hhuhuhuhu take ur time!!!!
    Bestnya kerja woot woot!!!

    Myboiler Boiler said...

    maaf diterima haaa... :) selamat bercuti...

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    semoga segala urusan aefa berjalan lancar.

    Ahmad Zaki said...

    Best la enjoy bekerja. Susah nak dapat kerja yang kita boleh enjoy. =)

    ZH Blogger

    adrianna syaz said...

    Takd geng bekmen memlm..huhu..keja dgn gmbra aefa :)

    Nurfaezah Abdullah said...

    when we have high interest on something we will enjoy doing it ;)

    mirza syazwina said...

    bagus dapat kerja yang minat ni,tak stress ^_^

    Sally Samsaiman said...

    Tipu..tipu..awak tak busy..hahahaha.....

    Pha Is said...

    bagusla kalau Sambil kerja sambil bergembira...

    asha hana said...

    it's ok sayang. take time. maaf diterima. haha :D

    Affy Afiqah said...

    takpe aefa, kami semua faham...
    aefa kerja elok2, jaga diri, jaga kesihatan tau :)

    Lieya Von Jay said...

    take care yer aefa ^_^

    Lilynn Wifey Sham said...

    boleh lah jumpe aefa camni :)

    Azlan Strider said...

    sy pun sama..lately sibuk ngan seminar and training..takpe2, yang penting didahulukan..hehehe..klik nuffy

    Regards,
    -Strider-

    Hafiza AizZawa said...

    awal2 kerja mmg bizi lagi.. lepas nie bila dah kd otai.. dah takde masalah...

    Aefa Aerisya said...

    Fatanah >> hihi aah syg.. busy.. dah smpi rumah selalunya malas plak nak online hihi

    Khir >> tq.. aminnn :)

    Wawa >> tq wawa :)

    Niesa >> tq dear.. yalah.. dah la byk indah event time bok masok tok.. huhu

    Qila >> hahaha.. waahh bahagianya ade yg setia menunggu.. haha.. tq syg.. :)

    MBB >> haha.. tq.. cuti sehari je tu hikhik

    Mizz Aiza >> tq kak.. aminn :)

    Zaki >> kan.. hihi.. alhamdulillah.. :)

    Yana >> hihi.. tu la kan.. rindu plak nk bw malam2 :D

    Fae >> betul tu fae.. keje pon tak stress :D

    Mirza >> kan.. bersyukur sgt :)

    Sally >> haha. suke hati je kate org tak busy.. meh sini tgk kite keje~ :P

    Pha Is >> tula.. bersyukur sgt :D

    Hana >> haha.. tq sudi maafkan saya :P

    Ika >> baru baik dari batok2 ni ha.. hihi..

    Lieya >> InsyaAllah kak.. :)

    Lilynn >> akak~~~ boleh aje.. hihiih

    Azlan >> hihi. kan lan.. hujung thn byk plak pgrm co ni buat hukhuk

    Fiza >> hehe... harap begitu la fiza hihi

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3