• Tired

     

    Camni la keadaan Aefa semalam haha
    Sempat jengah blog sekejap je siang ttu.
    Sibuk sikit dengan persiapan 'berpindah' hehe
    Lagipun semalam mak jemput saudara mara makan-makan kat rumah.
    So... extra busy :D

    Terima kasih kepada kawan-kawan yang melawat blog aefa semalam tu ye.
    ececececeeeee :P

    InsyaAllah pas shopping hari ni Aefa blogwalking mcm biasa.
    hahaha shopping lagik!!!



    +asha hana dan +adrianna syaz bila nak wat GA tu?
    Takde masalah. Aefa boleh jadi sponsor :)



    앱아 앨잇야
  • 34 kritikan:

    Afiqah Adzan said...

    Kesian kak aefa penat .. amboii shopping lagi

    Kisah Si Dairy said...

    samalh..penat jugak...huhu

    Niesa said...

    rindok ati bershopping..haha...

    Ahmad Zaki said...

    Memang penat kalau sedara mara bertandan ke rumah. Tapi seronok bila ramai-ramai ni. =)

    Fatanah Khirizan said...

    meh saya tolong urut :p
    amboih,nak bershopping lagi...ekeke :p

    adrianna syaz said...

    Nak ikut sopping..hehe..aefa..dalam minggu ni eh kita buat ga :)

    Liza Licha said...

    wah wahh. :) pindah pergi mana tu. hehe

    acik idah said...

    Fuhh.. berturut2 shopping yer aefa... :D

    Errmm.. tak pe.. shopping tu pun antara terapi minda juga tue.. huhuhu...

    Hafiza AizZawa said...

    amboi..bestnye.. nk join jugak bershopping...

    Liyana yan said...

    Yan suke shopping :D

    Akeyla Azmi said...

    you shopping?
    lagi?!?!?!?!
    :OOOO


    UNTUNG LAH KAK AEFA HEHEEHEEH

    Montana said...

    penatnyaa jalan2...hehehhe

    Kenit Cinonet said...

    penat?? ape lagi aefa ... tarik selimuttttt hehehe:D

    artiirhamna said...

    bile penat, rehat lah :D

    asha hana said...

    wahh seronok gila seh shoping. haha err hana tak sure la. maybe after adrianna buat GA ke kan. sebab masih mencari lagi sponsor. hik2 :D

    Khir Khalid said...

    penat klu shopping x pe.. berbaloi juga tu.. menyeronokkan hati.. :D

    Affy Afiqah said...

    tunjuk laa barang2 shopping, tunjuk laa, tak puas hati lagi tu miahahaha :P

    NUR ANNISA said...

    bestnya shopping:)
    penat pon bulih hilang haha!

    Nadratul Syazwana said...

    Aippp Aefa asyik shopping je? Ni jealous ni hahaha

    Akeyla Azmi said...

    Biar qila tolong packing :3
    wah wah wah hihihi

    iezayusof said...

    woaaa, mesti best ni g shopping

    izan mama mia said...

    ciannyer penat sungguh tuu

    ZalinZalina said...

    Kalau shopping hilang penat kan Aefa :)

    ezyra daniel said...

    jelez nye!!zyra pon nak shopping juga..tapi tunggu dpt duit ptptn la.haha..guna sikit je..bukan semua

    Nurul Farahizzati said...

    shopping2 tu,bagi2 la sikit.. hihi.. baring jela kalo dh letih.. hilang penat!

    Lieya Von Jay said...

    amboi shopping sakan yerr. nti turn akak pulak ^_^

    Aefa Aerisya said...

    Kawan-kawan maaf.. aefa penat sgt.. nak reply satu2 xlarat plak.. tp aefa baca semua tau.. nnti aefa visit balik. :)

    yg penting~ tadi shopping dgn senang hati.. heheheheh

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    shopping tak ajak akak pun.. hehe..

    Super Girl said...

    hahaha , bestnyee kak aefa . shopping ajee . ni yang jelly ni :3

    Pha Is said...

    wow.. banyak duit dia nk jadi sponsor.. hehe

    Invisible Me said...

    Slow slow ya Aefa buat kerja..Hehe

    Sobri Yaacob said...

    mlawat sini..

    Azlan Strider said...

    saya tak singgah semalam tapi singgah hari ini..baru baik dari demam..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    nanakimie said...

    takpa...bz sekejap je...bersusah2 dahulu..bersenang2 kemudian,cewah!;p

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3