Kangen

23 kritikan
Assalamualaikum~
yuhuuu
rindunye nak blogging dan blogwalking :(
Apakan daya..
Internet memisahkan kita hahaha

Sekarang Aefa dah pindah rumah.
Takde lah pindah ke mana pon.
Masih kat damansara.
Tapi lebih selamat dan selesa daripada rumah sebelum ni.

Tapi malangnya.
Di sini, broadband Aefa boleh merangkak je.
Sebab tu tak dapat nak update blog.
Sekarang ni pon tengah  bersandar di tepi tingkap bilik member.
Boleh la update blog sekejap.

kalau kat bilik Aefa sendiri,
EDGE je ada.
Mau tak meroyan nak online dengan line camtu kan.

Agak busy sekarang ni nak cari clerk untuk Admin.
Ada sesiapa berminat? sila drop application anda :D

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets