Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • Kangen

    Kangen

    Assalamualaikum~
    yuhuuu
    rindunye nak blogging dan blogwalking :(
    Apakan daya..
    Internet memisahkan kita hahaha

    Sekarang Aefa dah pindah rumah.
    Takde lah pindah ke mana pon.
    Masih kat damansara.
    Tapi lebih selamat dan selesa daripada rumah sebelum ni.

    Tapi malangnya.
    Di sini, broadband Aefa boleh merangkak je.
    Sebab tu tak dapat nak update blog.
    Sekarang ni pon tengah  bersandar di tepi tingkap bilik member.
    Boleh la update blog sekejap.

    kalau kat bilik Aefa sendiri,
    EDGE je ada.
    Mau tak meroyan nak online dengan line camtu kan.

    Agak busy sekarang ni nak cari clerk untuk Admin.
    Ada sesiapa berminat? sila drop application anda :D

  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3