• Kangen

    Assalamualaikum~
    yuhuuu
    rindunye nak blogging dan blogwalking :(
    Apakan daya..
    Internet memisahkan kita hahaha

    Sekarang Aefa dah pindah rumah.
    Takde lah pindah ke mana pon.
    Masih kat damansara.
    Tapi lebih selamat dan selesa daripada rumah sebelum ni.

    Tapi malangnya.
    Di sini, broadband Aefa boleh merangkak je.
    Sebab tu tak dapat nak update blog.
    Sekarang ni pon tengah  bersandar di tepi tingkap bilik member.
    Boleh la update blog sekejap.

    kalau kat bilik Aefa sendiri,
    EDGE je ada.
    Mau tak meroyan nak online dengan line camtu kan.

    Agak busy sekarang ni nak cari clerk untuk Admin.
    Ada sesiapa berminat? sila drop application anda :D

  • 23 kritikan:

    nana kimie said...

    so far ok x housemate?:) heee...ololo...sian dia takleh o9 ye,kalau kai sim broadband pun tenet slow ye aefa?

    Sally Samsaiman said...

    apa lagi...pasang UNIFI la derr...hahahaha :D

    Khir Khalid said...

    Sabar je lah.. nnti oklah tu.. Salam berblogging.. :)

    Akeyla Azmi said...

    miss u more kak aefa!!!!!!!! <333

    Kenit Cinonet said...

    takpe dik, akak faham. Slow-slow BW insyaAllah sampai jugak nanti :)

    Hafiza AizZawa said...

    take ur time dear.. >_<

    Nurfaezah Abdullah said...

    lama x nmpk hehe

    superVEE said...

    I want to be your clerk. Can I? Haha :)

    asha hana said...

    dekat hana rindu tak?? hahah aefa damansara ea? tgu hana datang keyy elll ok?? :D

    Niesa said...

    take ur time aefa n take care..salam mauludirrasul.. :)

    Gee Lion said...

    oh patut lama tak nampak.. =)

    fatin wawa said...

    oo..patutla menyepi.. hehe..

    akubercerita said...

    salam maulidur rasul aefa!

    zuhdi sanusi said...

    tkar unifi jer trus..,
    err. kangen tu natang pe ye

    Affy Afiqah said...

    clerk part-time agak2 boleh tak?? miahahahaha

    rumah baru amcam mana aefa? ok? selesa?? nak tengokkkkk..hewhewhew....harap housemate aefa pun ok2.....jaga diri baik2 :) rindu kat aefa!!

    syafiqakarim said...

    zaman sekarang ni,kalau internet
    slow mmg bole buat stress kan
    haha

    Mazni Munawar said...

    rindu akak. harap cepat-cepatlah elok line internet tu, boleh berblogging mcm biasa balik :D

    Ahmad Zaki said...

    Ada kosong ke. Nak kerja boleh. Hehehehe...

    ZH Blogger

    Love CikPuteh said...

    singgah..follow

    Akeyla Azmi said...

    mane kak aefa ni hm

    acik idah said...

    Cepat2 cari jalan alternatif.. :)

    athiqi ariff said...

    jgn gadoh2 ngn roomate ya..ehem2..

    Nurina Izzati said...

    rasa nak hempuk laptop kalau ada benda urgent tengah buat tapi slow internet

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3