Pasar Malam

12 kritikan
Live from Jalan TAR haha

Aefa ambik cuti 4 hari.
Sebab mummy dan auntie ada kat sini.
Tapi sekarang mereka di N9.
Melawat sepupu yang training kat sana.

So Aefa amek kesempatan check in dulu, bersantai dan on9.
Superb wifi hotel ni.
Boleh online dengan tenang and download cite korea.. yeahhaa.

Petang sikit baru aefa keluar merayau kat pasar malam tu.
My fav!!
Selalu pergi pasar malam ni bukan beli ape pon.
Tangan akn penuh dengan makan je haha

Ok. See u later!

4 Bulan

7 kritikan

Assalamualaikum..

Kabare? Muahaha lama tak update blog kan. Sekarang agak malas nak g carik wifi utk online. Sekangkang keja je jalan sebenarnya kalau nak g online. Tp sebab faktor.malas, beginilah jadinya. Hdhee

Pejam celik pejam celik, 4 bukan dah berlalu. Alhamdulillah masih bertahan di sini. Banyak ragam yang terpaksa dihadapi. Kawan-kawan sepejabat.. serumah.. sekampung.. seapartment.. sebas.. tapi ape boleh buat.. layan aje ler..

Nak out la. Dah tak tau nak taip ape. Hahaa

#HarapKrisisAirNiBerlaluSecepatMungkin

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets