Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • Pasar Malam

    Pasar Malam

    Live from Jalan TAR haha

    Aefa ambik cuti 4 hari.
    Sebab mummy dan auntie ada kat sini.
    Tapi sekarang mereka di N9.
    Melawat sepupu yang training kat sana.

    So Aefa amek kesempatan check in dulu, bersantai dan on9.
    Superb wifi hotel ni.
    Boleh online dengan tenang and download cite korea.. yeahhaa.

    Petang sikit baru aefa keluar merayau kat pasar malam tu.
    My fav!!
    Selalu pergi pasar malam ni bukan beli ape pon.
    Tangan akn penuh dengan makan je haha

    Ok. See u later!
  • 4 Bulan

    4 Bulan

    Assalamualaikum..

    Kabare? Muahaha lama tak update blog kan. Sekarang agak malas nak g carik wifi utk online. Sekangkang keja je jalan sebenarnya kalau nak g online. Tp sebab faktor.malas, beginilah jadinya. Hdhee

    Pejam celik pejam celik, 4 bukan dah berlalu. Alhamdulillah masih bertahan di sini. Banyak ragam yang terpaksa dihadapi. Kawan-kawan sepejabat.. serumah.. sekampung.. seapartment.. sebas.. tapi ape boleh buat.. layan aje ler..

    Nak out la. Dah tak tau nak taip ape. Hahaa

    #HarapKrisisAirNiBerlaluSecepatMungkin

  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3