• Pasar Malam

    Live from Jalan TAR haha

    Aefa ambik cuti 4 hari.
    Sebab mummy dan auntie ada kat sini.
    Tapi sekarang mereka di N9.
    Melawat sepupu yang training kat sana.

    So Aefa amek kesempatan check in dulu, bersantai dan on9.
    Superb wifi hotel ni.
    Boleh online dengan tenang and download cite korea.. yeahhaa.

    Petang sikit baru aefa keluar merayau kat pasar malam tu.
    My fav!!
    Selalu pergi pasar malam ni bukan beli ape pon.
    Tangan akn penuh dengan makan je haha

    Ok. See u later!
  • 12 kritikan:

    Mazni Munawar said...

    lama dh tak pegi pasar malam, selalu pesan kat abah je kalau dia nak pegi pasar. tpi kalau dh dtg pasar malam ni mmng rambang mata kan? hehe

    Umi Nazrah said...

    salam singgah. saya memang suka p pasar malam! dari dulu lagi. sekarang ada anak2 kurang sikit saya bawak anak2 p pasar malam. bukannya apa, sesak2 ngan orang bawak anak2 tu saya tak suka. kesian kat anak2 yg baru 2tahun nak jalan. orang bukannya perasan sangat :(

    Anne Nurain said...

    aefaaaaa... lama x singgah ctok..
    kmk baru blit dr pasar malam tg. malim.. beli makanan ngan shopping tudung skit.. hehehe..

    Akeyla Azmi said...

    KAK AEFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    IMISSYOUUUUUU NASIBAIK U IN MY BLOGLIST HIHIHI <333333333

    Wah wah wah pasarmalam memang takleh tinggal makanan nya hikhik <3

    bestnya duk hotel hm
    untunglah hm
    jeles ni hm
    mohon tahu ye hm
    hihihi

    Aya Zuki said...

    kalau pergi pasar malam semua nak beli kan.heee

    Vanessa Ricky said...

    Lama sik pergi pasar malam..

    Aku Penghibur said...

    wahh lamanya tak pergi pasar malam

    Affy Afiqah said...

    ika antara penggemar beli makanan kat pasar malam hahahahah....boleh geng ni :P

    nana kimie said...

    lama da x g pasar malam...wah2 sakan dia soping makanan ye..heee

    acik idah said...

    Dulu2 kalau pegi pasar malam jln tar tu suka makan laksa utara... sedapp! :D

    Ahmad Zaki said...

    Bestlah macam tu kan. =)

    ZH Blogger

    Invisible Me said...

    Lama tak pergi pasar malam. Sedapnya makanan2 kat pasar malam.

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3