Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • Welcoming Ceremony

    Welcoming Ceremony

    Ini kisah bulan lepas.
    Baru berkesempatan nak update.
    Pejam celik dah 5 bulan berkhidmat dengan AEON.
    Nape pilih AEON?
    Sebab suke shopping kat sane. hahaha
    Boleh tak jawab macam tu?

    Mase welcoming ceremony ni kami buat live conference dgn
    AEON negara lain termasuk HQ di Jepun.
    Agak rimas sebab tak paham dorang cakap ape. haha
    Memang ade translator Jpn-Malay tapi 
    mungkin sebab volume dua-dua speaker sama level,
    so tak boleh nak dengar ape dorg bualkan -.-'



    Sila buat-buat terkejut.
    Uniform??
    Seriously??
    Ye memang serious wa cakap sama lu.
    Kami beruniform pink ini.
    Aww sweet gitu colour pink.



    Kerja dalam office or kat dalam store sama je.
    Beruniform.
    Tak nak beruniform?
    Boleh.. Kena jadi manager.
    Harap cepat-cepat jadi manager la kan.
    hahaha
    Kalau kerja kat HQ Taman Maluri pun xperlu beruniform.
    Tapi tak mau lah. Sebab... rahsia di situ.. kekeke


    Sekarang Aefa tengah berangan nak mintak tukar
    masuk operation.
    Gedik kan. Dah bos suruh duduk office nak masuk store pulak. -.-'

    Oklah. Nanti cerita pasal kerja lagi.
    Malam ni kena rehat simpan energy untuk esok.
    Kami ada AEON Member Fiesta.
    Dijangka balik rumah esok akan terduduk kepenatan. hikhik
    Jemput datang ye. :D
  • Selamat Hari Pekerja

    Selamat Hari Pekerja

    Ok I know lambat sehari!
    haha

    Hari ni Aefa cuti. Kenapa?
    Memang Aefa cuti hari Jumaat.
    Retail kan..
    Tak kisah la duduk office ke..
    Weekend n public holiday memang tak boleh cuti.

    Tengah malam macam ni internet ok sikit.
    Jadi boleh la update blog.
    Rindunya nak berblog macam dulu.
    Tadi godek2 fb nampak gambar gathering dak2 blogger.
    Ah. Jealous okey!


    Ini kami.
    Sorry lah dengan ID bagai tu.
    Ada kerja luar..
    Sebab driver kami hantar kami awal ke sana,
    kami ada banyak masa untuk selfie! hahaha
  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3