Welcoming Ceremony

13 kritikan
Ini kisah bulan lepas.
Baru berkesempatan nak update.
Pejam celik dah 5 bulan berkhidmat dengan AEON.
Nape pilih AEON?
Sebab suke shopping kat sane. hahaha
Boleh tak jawab macam tu?

Mase welcoming ceremony ni kami buat live conference dgn
AEON negara lain termasuk HQ di Jepun.
Agak rimas sebab tak paham dorang cakap ape. haha
Memang ade translator Jpn-Malay tapi 
mungkin sebab volume dua-dua speaker sama level,
so tak boleh nak dengar ape dorg bualkan -.-'



Sila buat-buat terkejut.
Uniform??
Seriously??
Ye memang serious wa cakap sama lu.
Kami beruniform pink ini.
Aww sweet gitu colour pink.



Kerja dalam office or kat dalam store sama je.
Beruniform.
Tak nak beruniform?
Boleh.. Kena jadi manager.
Harap cepat-cepat jadi manager la kan.
hahaha
Kalau kerja kat HQ Taman Maluri pun xperlu beruniform.
Tapi tak mau lah. Sebab... rahsia di situ.. kekeke


Sekarang Aefa tengah berangan nak mintak tukar
masuk operation.
Gedik kan. Dah bos suruh duduk office nak masuk store pulak. -.-'

Oklah. Nanti cerita pasal kerja lagi.
Malam ni kena rehat simpan energy untuk esok.
Kami ada AEON Member Fiesta.
Dijangka balik rumah esok akan terduduk kepenatan. hikhik
Jemput datang ye. :D

Selamat Hari Pekerja

4 kritikan
Ok I know lambat sehari!
haha

Hari ni Aefa cuti. Kenapa?
Memang Aefa cuti hari Jumaat.
Retail kan..
Tak kisah la duduk office ke..
Weekend n public holiday memang tak boleh cuti.

Tengah malam macam ni internet ok sikit.
Jadi boleh la update blog.
Rindunya nak berblog macam dulu.
Tadi godek2 fb nampak gambar gathering dak2 blogger.
Ah. Jealous okey!


Ini kami.
Sorry lah dengan ID bagai tu.
Ada kerja luar..
Sebab driver kami hantar kami awal ke sana,
kami ada banyak masa untuk selfie! hahaha

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets