• Selamat Hari Pekerja

    Ok I know lambat sehari!
    haha

    Hari ni Aefa cuti. Kenapa?
    Memang Aefa cuti hari Jumaat.
    Retail kan..
    Tak kisah la duduk office ke..
    Weekend n public holiday memang tak boleh cuti.

    Tengah malam macam ni internet ok sikit.
    Jadi boleh la update blog.
    Rindunya nak berblog macam dulu.
    Tadi godek2 fb nampak gambar gathering dak2 blogger.
    Ah. Jealous okey!


    Ini kami.
    Sorry lah dengan ID bagai tu.
    Ada kerja luar..
    Sebab driver kami hantar kami awal ke sana,
    kami ada banyak masa untuk selfie! hahaha
  • 4 kritikan:

    Cik Itah@RRP said...

    salam. selamat hari pekerja :)
    menabung darlie dan kfc kat sini :)

    Aqilah Azmi said...

    heeheheheeh takyah jeles lah kak aefaa heee lain kali eh <333
    ihihihi

    Aefa Aerisya said...

    Jeles jugakk.. sedih :(

    Anne Nurain said...

    kita senasib la aefa.. hukhukhuk..
    eh selamat hari pekerja & selamat bercuti! :)

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3