• Welcoming Ceremony

    Ini kisah bulan lepas.
    Baru berkesempatan nak update.
    Pejam celik dah 5 bulan berkhidmat dengan AEON.
    Nape pilih AEON?
    Sebab suke shopping kat sane. hahaha
    Boleh tak jawab macam tu?

    Mase welcoming ceremony ni kami buat live conference dgn
    AEON negara lain termasuk HQ di Jepun.
    Agak rimas sebab tak paham dorang cakap ape. haha
    Memang ade translator Jpn-Malay tapi 
    mungkin sebab volume dua-dua speaker sama level,
    so tak boleh nak dengar ape dorg bualkan -.-'



    Sila buat-buat terkejut.
    Uniform??
    Seriously??
    Ye memang serious wa cakap sama lu.
    Kami beruniform pink ini.
    Aww sweet gitu colour pink.



    Kerja dalam office or kat dalam store sama je.
    Beruniform.
    Tak nak beruniform?
    Boleh.. Kena jadi manager.
    Harap cepat-cepat jadi manager la kan.
    hahaha
    Kalau kerja kat HQ Taman Maluri pun xperlu beruniform.
    Tapi tak mau lah. Sebab... rahsia di situ.. kekeke


    Sekarang Aefa tengah berangan nak mintak tukar
    masuk operation.
    Gedik kan. Dah bos suruh duduk office nak masuk store pulak. -.-'

    Oklah. Nanti cerita pasal kerja lagi.
    Malam ni kena rehat simpan energy untuk esok.
    Kami ada AEON Member Fiesta.
    Dijangka balik rumah esok akan terduduk kepenatan. hikhik
    Jemput datang ye. :D
  • 13 kritikan:

    Huny eda said...

    selamat brkerja

    Lieya Von Jay said...

    hai aefa :) comel baju pink tu

    Anne Nurain said...

    harap2 aefa cpat jdi manager.. hehehe..
    cantik baju, nak keja aeon jugak la.. nak pakai baju pink.. haha..

    Aqilah Azmi said...

    bestnyaaaaaa hihi eh kak aefa aeon manaaaa hihihi i love aeon too hahahah <3

    cepat jadi manager ye kak aefa hihi

    adrianna syaz said...

    Lama x snggh sini..aefa.hehe..cntik bju..pinky2 gitu.hehe

    Myra Jay said...

    Aminnn.. mudah2an cepat naik manager ye :)

    ctfand (ctfand.com) said...

    syoknye tengok dia.. selamat berkerja aefa..! :)

    Dunia Sementara Acikidah said...

    Memang sweettt jerr... orang kalau dah comel pakai apa pun tetap nampak comel kan.. :D

    Tinta Lana said...

    Assalamualaikum.

    Sweet warna uniformnya..soft pink..sekali dgn seluar ya.

    Selamat bekerja.. :)

    Agen Vimax said...


    Viagra Asli original

    Pelangsing green slimming product fat said...

    Agen Vimax
    Vimax Original
    Vimax Pills Canada
    Vimax Asli
    Vimax Pembesar Penis
    Obat Vimax Asli
    Vimax Indonesia
    Ciri-Ciri Vimax Asli dan Palsu
    Agen Vimax Kalimantan
    Vimax ProExtender
    Neosize XL Original
    Vmen Plus Original
    Semenax Original
    Obat Herbal Penyubur Sperma
    Obat Vigrx Plus
    Vigrx Plus Original
    Viagra Asli original

    Viagra Asli Original said...

    Boneka Full Body
    Boneka Full Body Terbaru
    Vagina Baby Pussy
    Vagina Center
    Vagina Suara
    Vagina Silikon
    Vagina Getar
    Vagina Manual

    Vibrator Pretty Love
    Vibrator Mic Mini
    Penis Mutiara
    Penis Maju Mundur
    Penis Tempel Getar
    Penggetar Vagina
    Penis Goyang
    Penis Getar
    Penis Shaky
    Penis Manual

    CintaHati Lina said...

    bekerja apa pun janji kita happy dengan kerja kita kan... selamat bekerja dan salam perkenalan...

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3