• Buku Merah - 3rd Attempt

    Ini cubaan kali ke tiga. Kali ni pergi ke Kompleks Kementerian Dalam Negeri, Jalan Dutamas. Berbekalkan surat beranak dan IC original serta 2 salinan masing2, Alhamdulillah sekejap je dah settle.

    Yang buat jadi lama sebab cari parking. Aku beria lah pusing-pusing carik parking kat depan tu. Tengok-tengok kat belakang ada tempat parking lagi rupanya.. hehee. Nasib baik tergerak hati nak cari parking kat belakang kan. Kalau tak memang buang masa kat parking tu je..

    Ape-ape pun harap semuanya berjalan dengan lancar.. InsyaAllah...

  • 1 kritikan:

    Kelly Tanoto said...
    This comment has been removed by a blog administrator.

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3