• 3rd Day - Nami Island

    Left about 10 am. Pas makan2, borak2 gn orang malaysia kat pantri baru gerak. Alhamdulillah cuaca hari ni 7℃. Xde la sejuk sangat macam semalam. Huhuu..

    Dari myeondong kena naik tren ke dongdaemun. Then changr to line 1 ke Hoegi. Then change to Kyungchun line ke Hoegi.. tukar lagi ke Jungang line ke mangu. Hahaha.. pastu last tukar ke gyeongchun line ke gapyeong.. fuhhh.. mencabar tak. Hahaha.

    Dari Gapyeong station aku amek teksi ke jeti nak g Nami tu. Share teksi la jimat. Kebetulan ada sorang ahkak dari Malaysia pun nak g Nami. So bersama-sama la kami ke sana. Naik feri sama. Sampai nami je berpisah.

    Bape jam tah kat Nami tu. Dah tak ingat nak balik. Hahhaa. Sedih nak tinggalkan pulau tu. Cantik sangat. Tenang. Nak stay je boleh tak. Hahaha..

    Balik pun guna route yang sama. Yang bezanya td pegi tak rasa penat berdiri dalam tren. Tapi masa balik rasa cam nak bersila pulak dalam tren tu hahaha.

  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3