Last Day


Sedih pulak nak tinggalkan tempat ni. Huhu.. Sekarang kat Incheon airport dah.. 9 days trip ke Korea. Memang seronok. Jangan tanya kenapa cerita tu terkandas sampai hari ke tiga je haha..

Penat lelah buat research pasal korea sebelum ni berbaloi. Takde masalah sangat masa travel. Tapi terkilan.. banyak lagi tempat xdapat nak lawat.. so paham2 la mesej tersirat aku tu hahha..

Rindu dgn environment myeondong.. blom sampai Malaysia lagi ni hahhaa..

Ada yang bertanya pasal kos pergi ke sana..
Tiket pada mulanya murah je pergi balik.. pastu bila dah dekat nak fly add on mcm2. Quite zone.. baggage. Meals. Seribu lebih jugak la total dia haha..
Tempat tinggal pulak bergantung kepada berapa hari pergi.. stay kat mana.. n jenis penginapan.. nak murah pilih la dorm.. aku pilih stay kat Namsan Guesthouse 3. Seperti yg kawan aku cite before ni, mmg best duduk situ. Dekat dengan subway. Pekerja kat situ pun baik. Tadi dia siap hantar aku g stesen myeondong tu. Tolong bawak beg pulak hehehe... Thanks ye..
Makan minum? InsyaAllah boleh survive lagi. Bukannya tak ada yang halal. Tapi kena cari la.. buat research sikit.. tak pun bekal la sadin ke, serunding..


Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

0 kritikan:

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets