• 1..2..3.. Step by Step..

    Assalamualaikum dan Salam sejahtera.
    Lamanya tak mengadap blog.
    Bukan saje tak mengadap, tapi sebab rumah lama I internet tahap
    nak sent wassap pun susah.

    Sekarang I dah pindah..
    Pindah tempat kerja..
    dan pindah rumah..
    Ambik angin baru la katakan..

    InsyaAllah akan mengakifkan balik blog ni.. blogwalking.. blogrunning..
    semua macam jenis blogging la..

    Tapi kali ni post setakat ni dulu la ye.
    hahaha
    penat menghabiskan duit kat Member Day AEON Taman Maluri tadi.

    Kita jumpa esok~


  • 15 kritikan:

    AMIIZAA said...

    kak mieja singgah sini:)

    asha hana said...

    Heheheh. Samalah. Tp sebab krje. Keje shift kan. Pastu lappy trbengkalai je. Huhu

    Rara Zack said...

    Lambat betul tu sampai nak send whatsapp pun tak lepas.. Haha..

    Siti Rohaida Yusof said...

    akak pun baru nak aktif berblog ni..hehe

    Yusla Mahat said...

    ummi singgah malam...

    Sally Samsaiman said...

    hoi hoi...bukan main lama hibernate! hahahaha...tukar branch dah ke sekarang???????

    Mizz Aiza said...

    assalam.. dah lama akak tak singgah sini.. akak lagi lama tak blogging..

    Aefa Aerisya said...

    Tq singgah... Hehe

    Aefa Aerisya said...

    Haha.. same la.. sbb keje shift.. tp plg payahnye sbb internet kat umah mmg mcm siput hahaha

    Aefa Aerisya said...

    Hahah.. betul.. kdg2 org nk call pun xlepas.. ntah pape je coverage kat rumah tu. Hihii

    Aefa Aerisya said...

    Hehhe.. same la kite kak.. tp... Ads problem pulak skrg.. xde laptop hahha

    Aefa Aerisya said...

    Tq ummi.. :-)

    Aefa Aerisya said...

    Hahahha.. apekan daya.. internet xde hahaha... Skrg kat hq aeon da.. maluri.. line dah ok.. tp xdak laptop pulak skrg hahahha

    Aefa Aerisya said...

    Wsalam kak.. hihi.. sama la kite.. rindlu nk blogging.. tp tenet xde masalahnye..

    Dewi Aja said...
    This comment has been removed by a blog administrator.

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3