Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • AEON Mall Shah Alam Teaming Up Camp

    AEON Mall Shah Alam Teaming Up Camp

    Alhamdulillah selesai satu program. Walaupun I hanya join beberapa aktiviti je. hakhak Actually bukan tak nak join. Ikut kan hati tak nak pergi team building ni jugak sebab banyak kerja tak settle lagi. Dengan kekuatan bulan I pergi team building ni bersama laptop dan kertas-kertas kerja. Yang pernah mengalami benda macam ni mesti paham perasaan tu. hahah


    High rope. High jugak confidence I naik benda alah ni hihi.. Tapi seronok. First time I try benda macam ni. After high rope kena flying fox sebab consultant tu cakap takde cara lain nak turun selain flying fox. LOL. I pun redha kena tolak abang flying fox tu... tapi Alhamdulillah la selamat sampai ke penghujung hahaha.. Effect bermain benda ni, sakit tangan sampai sekarang. haha..

    Sorry ni je mampu nak tunjuk haha. Tak dan nak selfie sebab busy dengan laptop. Apa-apa pun. Good luck untuk Shah Alam Team untuk new mall opening bulan March nanti. 
  • Jeju Island

    Jeju Island


    Siap dah booking. 
    Jumpa kat sana. hihi

    Alhamdulillah. Jumpa jugak tiket untuk pergi Jeju.
    Agak berhempas pulas la proses nak booking ni hihi
    Actually website dia ok je.
    Laptop saya je yang susah nak view payment.

    Entah macam mana service airline ni kan.
    Sape pernah naik?
  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3