AEON Mall Shah Alam Teaming Up Camp


Alhamdulillah selesai satu program. Walaupun I hanya join beberapa aktiviti je. hakhak Actually bukan tak nak join. Ikut kan hati tak nak pergi team building ni jugak sebab banyak kerja tak settle lagi. Dengan kekuatan bulan I pergi team building ni bersama laptop dan kertas-kertas kerja. Yang pernah mengalami benda macam ni mesti paham perasaan tu. hahah


High rope. High jugak confidence I naik benda alah ni hihi.. Tapi seronok. First time I try benda macam ni. After high rope kena flying fox sebab consultant tu cakap takde cara lain nak turun selain flying fox. LOL. I pun redha kena tolak abang flying fox tu... tapi Alhamdulillah la selamat sampai ke penghujung hahaha.. Effect bermain benda ni, sakit tangan sampai sekarang. haha..

Sorry ni je mampu nak tunjuk haha. Tak dan nak selfie sebab busy dengan laptop. Apa-apa pun. Good luck untuk Shah Alam Team untuk new mall opening bulan March nanti. 

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

4 kritikan:

adrianna syaz on February 7, 2016 at 12:39 PM said...

Aefa..hehe..lamanya x mai sini...wah kemain skrg join adventure2 ni..^_^

Aefa Aerisya on February 7, 2016 at 12:51 PM said...

kan... aefa dah lama tak aktif blogging.. ni baru nka aktif balik hikhik.. ala setahun sekali je join adventure tu hahhaah

Sally Samsaiman on February 16, 2016 at 4:51 PM said...

hahahaha...seronok jugak walaupun busy kan...hilang penat skjp!

ubai ismail on July 13, 2016 at 4:06 PM said...

bessttnyaaa

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets