40 Page Personalized Photobook Malaysia - FREE

Hehe.. Cepat je kan kalau benda free ni.
Kalau tak free lambat sikit.
Tapi beli jugak selalunya walaupun lambat.

Tadi jumpa kat blog
Ahkak Comel.
Salah satu blog yang Aefa suka drop comment.
Sebab cik puan blog yang ohsemmm.
Jemputlah ke blog beliau.
Walaupun agak blur sebab tak pernah guna Groupon ni,
ahkak comel telah membantu dengan jayanya yippieee :D

Deal ni tinggal 2 hari je lagi.
Jadi sesiapa yang belum lagi tu, cepat-cepat la ye.
Exclude postage ni tau.

Ada 4 pilihan

OPTION 1:
6" x 6" Mini Square Softcover Photobook
Nationwide Delivery Available
RM0.00

OPTION 2:
Small Landscape / Small Square / Medium
Portrait Softcover Photobook
Nationwide Delivery Available
70% Discount - Save RM90.00
RM38.00

OPTION 3:
Small Landscape / Small Square / Medium
Portrait Imagewrap Hardcover Photobook
Nationwide Delivery Available
75% Discount - Save RM156.00
RM52.00

OPTION 4:
11" x 8.5" Medium
Landscape Imagewrap Hardcover Photobook
Nationwide Delivery Available
70% Discount - Save RM180.00
RM76.00


Photobook

Ok tak? haha
Tengah belajar ni :D

Cepat layari Groupon sekarang~

>> Groupon <<
Previous
Next Post »

8 kritikan

Click here for kritikan
November 21, 2013 at 3:14 AM ×

BBL kadang2 beli jugak barang kat groupon

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 21, 2013 at 8:39 AM ×

wah...macam bestje,tapi macam tak pandaije nak guna gruopon tu:)

Reply
avatar
November 21, 2013 at 8:45 AM ×

nak tengok la nanti..heee

Reply
avatar
November 21, 2013 at 9:21 AM ×

Chaitt ! Cepatnyaaa dia edit. Hampeh punya budak. Awat tak tunggu nenek sekali edit. :P

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 21, 2013 at 11:21 AM ×

BBL hehe aefa first time ni bbl :D

Nana hehe sila bertanya pada mereka yg pakar.. aefa pun blur haha

Mirza sile2 hehe

Nadia hahah.. makcik kan freee :D

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 21, 2013 at 2:10 PM ×

p/s : kat dashboard ada...bila tekan yg simbol gear tu,dia tak kua..ke ada cara lain maksud aefa?huhu..sila2 bantu:)

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 21, 2013 at 3:37 PM ×

dah try semalam, terleka sampai tak terbuat esaimen.. haha..

aefa dah hantar design photobook aefa x?

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 21, 2013 at 10:11 PM ×

Nana takde care lain dah nana.. mmg kena contact gn developer die kot.. huhu

Anne hahha.. sama..!! satu gangguan. semua keja sik jalan -.-''

Reply
avatar