Alexa Traffic Rank

Alexa Traffic Rank
Alexa Traffic Rank

Nampak tak gambar atas tu?
Ke kecik sangat?

bagi yang masih belum tahu,
ada cara mudah nak tahu trafik blog kita tanpa buka website Alexa
mahupun tanpa letak widget tu di blog.
Hanya dengan install extension Alexa di browser.
Semudah ABC :P

Widget-widget yang kurang penting tu
kalau boleh tak perlu letak kat blog.
Hamster, ikan, kura2, segala jenis binatang peliharaan tu.
Kalau nak letak jugak,
tak perlu letak kat main page.
Cadangan saje ye :)

Okbai.
Pendekkan entry ni.
Busy sket :D


앱아 앨잇야

Previous
Next Post »

14 kritikan

Click here for kritikan
November 21, 2013 at 1:50 PM ×

tak nampak rank keberapa...huhuh
saya punya berpuluh ribu...jauh lagi nak daki

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 21, 2013 at 1:53 PM ×

alexa nana ntah ke berapa tah

p/s: mmg senang cara tu dear tapi reading list nana xkeluar...so xboleh guna cara tu.kalau tak mmg setel da,huhu

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 21, 2013 at 1:57 PM ×

Nur hehe.. aefa pun beribu2 jugak.. ni just nak inform sesiapa yg nak tahu rank mereka. :)

Nana Selalunya Aefa pon xkisah gn rank ni. Kdg2 takde wat pape baru aefa sibuk nk tgk.

Reply
avatar
November 21, 2013 at 2:09 PM ×

hot setaff...siap ber ranking tu..heehhe :P

Reply
avatar
November 21, 2013 at 2:46 PM ×

Tahniah, ranking dah cecah ke ratus-ratus ribu :-)

Bukan senang nak capai ke tahap macam ni. Ada setengah bertahun tunggu baru bole dapat.

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 21, 2013 at 3:33 PM ×

kmk malas mok tau rank blog kmk cz kmk tau mesti jauh gilak sampey bjuta2.. haha..

Reply
avatar
November 21, 2013 at 3:57 PM ×

Katak bleh katak..sungguh comel ok...ada ranking ke blog sya eh :)

Reply
avatar
asha hana
admin
November 21, 2013 at 6:45 PM ×

hana jauh lg nak capai. hik2. :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 21, 2013 at 9:39 PM ×

Sally xdak la hottt~~

Sylarius heheh tq.. :D

Anne hhaa.. xda lahh. try tangga

Sya haha.. xyah letak la :P :P

Hana hhee. xpe pelan2

Reply
avatar
Invisible Me
admin
November 22, 2013 at 12:36 PM ×

Selalu tegok jugak tapi tak letak lagi kat blog..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 1:59 PM ×

IM hehe.. takyah letak kat blog.. boleh tgk guna browser je :D

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 22, 2013 at 10:15 PM ×

Kesian binatan2 peliharaan tu kena pindah hahaa.. Thanks sharing :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 23, 2013 at 9:38 AM ×

Khir haha.. kalau nak blog ringan terpaksa la :D

Reply
avatar
broda
admin
November 23, 2013 at 2:16 PM ×

Thanks for sharing wonderful post about Alexa Traffic. I enjoyed your post like other online readers.

Reply
avatar