Bloglist :)

 Tadaaa~~
Tukar lagi.. hehe..
Baru sempat nak update :)

Ni bloglist terbaru Aefa.
Tak jumpa ke? Scroll la ke bawah blog.
Aefa bahagikan jadi dua.
Senang Aefa nak blogwalking.

Semua blog Aefa follow muncul kat sini.
Dulu-dulu rajin bw sambil "singgah sini dan follow"
Sekarang dah malas. haha.
Lagi pun tak semua blogger suka konsep "I follow u, U follow me too" ni.
Aefa pulak malas nak taip "Saya follower yg ke 123".
aahaha
Hari-hari malas.
memang tak pernah rajin pun kan :D

Bloglist

Ok. Blog yang kebetulan terpampang ni boleh la bangga sekejap.
haha


*Happy weekend*



앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

19 kritikan

Click here for kritikan
Asha Lya
admin
November 16, 2013 at 12:34 PM ×

kita pun ada trima kasih aefa ;)

Reply
avatar
ctfand
admin
November 16, 2013 at 12:34 PM ×

Ohh..ahkak bangga..muahaha

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 16, 2013 at 12:51 PM ×

@Invisible Me hehe.. senang nk bw.. lg pun shoutbox selalu prob -.-''

@Asha sama-sama :D

@ctfand hahah silelah berbangga :D

Reply
avatar
November 16, 2013 at 1:01 PM ×

blog fae masuk list. tenkiu ^^

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 16, 2013 at 1:07 PM ×

@Adrianna ada la syg.. ni top ten yg ikut latest update :D sy update lah. nnti muncul la kat situ :D

@Fae sama2 :)

Reply
avatar
Afiqah Adzan
admin
November 16, 2013 at 2:04 PM ×

Wahh banyaknya bloglist dia

Reply
avatar
November 16, 2013 at 3:11 PM ×

Hehe..saje kacau aefa..he..tak reti nk letak iklan tu kt mna la aefa..dah drma2 kat drlie,rokok x sah,kit kat.heee :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 16, 2013 at 4:05 PM ×

@Afiqah Adzan semua blog yang Aefa follow ade dalam bloglist :)

@Adrianna yeay! time kasih.. aefa suke org klik iklan churp2 bebanding dgn nuff hahaa :D
iklan tu ok. tp ada tertutup sedikit la bhgn tajuk entry tu :)

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 16, 2013 at 4:54 PM ×

Wah.. baguslah mcm tu.. Salam Sabtu Aefa.. :)

Reply
avatar
Kin Naz
admin
November 16, 2013 at 5:13 PM ×

heheh nak kembangkan idung jap, tenkiu aefa kim tan :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 16, 2013 at 8:34 PM ×

@Khir Salam Sabtu :)

@Kinah haha.. jgn kembang sgt ye kinah.. :P

Reply
avatar
November 16, 2013 at 8:45 PM ×

wah.. blog akak pun ada juga.. terima kasih adik.. :D

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 17, 2013 at 12:46 AM ×

ika ada fikir2 nak letak bloglist ni tp tak sempat lagi huhu
dah siapkan satu entri juga sal bloglist ni kat draft eheeee ;)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 17, 2013 at 10:04 AM ×

@Ika hehe.. takpe.. bila free boleh buat.. kalut sgt nnti problem plak hihi

Reply
avatar