Free Seats - Air Asia - 25 Nov 2013

Air Asia ada menawarkan free seats lagi.
Yippie~ Erm..
Nak ke mana pulak kali ni?
Free Seats
Free Seats
Previous
Next Post »

13 kritikan

Click here for kritikan
November 22, 2013 at 5:24 PM ×

Sya pun mau ke sabah...jom2 aefa

Reply
avatar
November 22, 2013 at 5:26 PM ×

sejak peristiwa akak terinaya tu..terus boikot Air Asia...skang ni nk percuti naik MAS jew...huhuhu

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 5:34 PM ×

Asha InsyaAllah~ tgk dulu kos die hehe

Sya jom2~ tp kena tgk kos dulu haha

Nur teraniaya?? aik.. nape? so far aefa puas hati gn services 2 2 airline.. nak try malindo lah nanti huhu

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 22, 2013 at 8:36 PM ×

nak pi jumpa aefa kat sarawak laa, boleh? hewhewhew ;D

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 22, 2013 at 9:32 PM ×

yeahh boleh beli untuk balik kampung! hoho..
hari tu beli tiket airasia online, diorang dah cas rm4 utk processing fee.. sebelum ni takde pon.. mencikk.. hahaha..

Reply
avatar
aisya
admin
November 22, 2013 at 10:22 PM ×

sapa nak melancong skrg lah masa yg sesuai nak beli tiket. hehe

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 23, 2013 at 12:47 AM ×

Teringin nk ke sabah.. :)

Reply
avatar
Aya Zuki
admin
November 23, 2013 at 1:03 AM ×

wahhh boleh la balik sabah :D

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 23, 2013 at 2:20 AM ×

nak bagitau aefa ni,nana xpenah naek flight,heee....kesian kan:)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 23, 2013 at 9:30 AM ×

Ika hhee bile ika nk g tu? aefa fly awal disember ni :D

OPB :P

Anne dah ada processing fee? ishh.. mahal rm4 la haha

Aisya betul. masa untuk melancong~

Mizz Aiza tu la.. kalau dapat grab yg first2 mmg murah giler

Khir sile2.. masa ni la nk book g sane sini hehe

Aya beli la aya :D

Nana hehe haaa ape lagi.. mase utk fly~~

Reply
avatar