Kekecewaan di Hari Sabtu

Selamat hari Sabtu.
Keje ke tu? heee

Hari ni tak merancang pergi ke mana-mana.
Kecewa. Hati tengah remuk. Punah. eceh
Over gittew~

Petang ni Super Show 5.
Salah satu show yang amat dinantikan.
Dah la Running Man Race Start CANCEL!!
-.-''
SuJu plak tak dapat pergi.
Alahai...
Pergi tengok Pertandingan Bincang Kecil je lah!




Super Show 5 - Malaysia
Super Show 5 - Malaysia

Sebab tak dapat tengok show secara live,
Aefa tengok dorang kat rumah je.
Sobsss


Super Show 5 - Home
Super Show 5 - Home

Harini rasanya kalau tulis entry memang semua bermula dengan kekecewaan. :P


*harap pakcik Aefa pergi. dapat gambar pon jadi la :(*



앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

15 kritikan

Click here for kritikan
Aefa Aerisya
admin
November 23, 2013 at 10:47 AM ×

Kak Ferd tu la kak.. uhukk

Reply
avatar
November 23, 2013 at 11:36 AM ×

sama la kita! kecewa..kali ni tak dapat tiket free pulak...sentap! hahaha.... @ainim suju kan g...nnt suruh dia upload byk-byk! xpon buat live streaming!!!

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 23, 2013 at 11:37 AM ×

hari tok owh? knak xpat pegi?

Reply
avatar
November 23, 2013 at 2:53 PM ×

laa yer ker??kesian kat awak..saya pada hari sabtu tak banyak benda buat..mostly habiskan masa kat umah buat keje umah..nak keluar macam panas pun ade..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
Afiqah Adzan
admin
November 23, 2013 at 3:46 PM ×

Janganlah sedih kak aefa

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 23, 2013 at 4:06 PM ×

Sally hahha.. kite sama2 sedih.. jom mkn!

Anne sbb tarikh nya sik cun hehe.. ada hal -.-''

Azlan hehe.. sian kan.. xdpt jumpa pakwe2 sy hehe.. kat sini pon panas hari ni :D

Afiqah kena tunggu shot tu habis baru sedih ni hilang -.-''

Reply
avatar
November 23, 2013 at 5:04 PM ×

Tgk youtube karang tau..mengubati ati yg sedih..hehe

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 23, 2013 at 5:20 PM ×

Sya haha.. tenet x mengizinkan :(

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 23, 2013 at 9:52 PM ×

Bertenang.. sabar jelah.. Salam Sabtu..

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 23, 2013 at 10:14 PM ×

kesiannya laa haiii kat aefa,
sabar laa ea, lain kali boleh pergi lagi, tak pun kalau ada rezeki boleh pi konsert dorang kat korea, amiin amiin :)
jangan sesedih ye~

Reply
avatar
asha hana
admin
November 23, 2013 at 10:56 PM ×

alahai ramai nya yang kecewa. huhu

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 24, 2013 at 12:14 AM ×

ololo...tgk gambar pun jadi la kan aefa,terasa seperti kita pun ada kat sana..sabar ye:)

Reply
avatar
Teena Tna
admin
November 24, 2013 at 12:14 AM ×

Sedihnya baca entri ni. Takpe, tgok kt tv lg best, tak perlu nak berebut2 ngn org lain.

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 24, 2013 at 11:40 AM ×

Khir hihi tula.. Salam hujung minggu :D

Ika hehe..amiinnnn :D

Hana mesti la kecewa.. sobss

Nana haha.. tu la.. cukup la sekadar gambar :D

Teena hehe.. takde kat tv masalahnye syg.. :(

Reply
avatar