Macam.. Macam..

macam tak tau nak letak tajuk apa :D

Friends
My Lovely Classmates
Aefa..Mek..Yan..Ida..Fara..Ella..Wan..Az..Bai..

Sebelum masing-masing melangkah meninggalkan kampus, kami sempat bergambar bersama. Alhamdulillah. Walaupun hanya kami yang ada ketika itu, gambar ini menjadi satu memori indah yang Aefa tak nak lupakan sampai bila-bila. Pahit manis yang dilalui di UiTM KBM. Gambar ini diambil selepas tamatnya kertas Industrial Relation. Aefa keluar dewan lebih awal dari biasa untuk paper ini. Terlalu yakin dapat jawab soalan dengan baik ke? Padahal hari sebelumnya Aefa berjimba di pantai. -.-''

Smile
Smile
Ini Aefa dapat dari seorang kenalan yang baru sahaja Aefa kenal pada hari terakhir peperiksaan. Kenal dalam beberapa jam je. Duduk makan sama-sama. Tanda persahabatan mungkin. 

Us
Kami yang comel
Aefa beli ni untuk kawan-kawan yang masih ada ketika itu. Ramai yang terus balik selepas exam berakhir. Setiap seorang dapat satu based on perwatakan mereka di mata Aefa. Agak-agak mereka masih simpan ke tak? :(

Oklah. entry ini takde apa-apa sebenarnya.
Cuma merindui memori-memori lama.. :'(
Previous
Next Post »

22 kritikan

Click here for kritikan
nanakimie
admin
November 28, 2013 at 1:40 AM ×

hihi.macam2 gaya kaki yang depan tu:)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 1:51 AM ×

Nana haha.. cara duduk model :D

Reply
avatar
November 28, 2013 at 2:29 AM ×

jgn sebut psl memori dulu...sye x sabar nak reunion ngan bebudak sama batch spm dlu this disember. heh

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 3:37 AM ×

Rizal wahh best nye.. kitorg belum pernah lagi wat reunion same batch.. dah 8thn berlalu huuuu

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 28, 2013 at 6:11 AM ×

paling otai yang baju hitam depan tu, ganas tul style duduk hewhew

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 28, 2013 at 6:12 AM ×

best kan bila ingat kenangan, jadi rindu, seronok pun ada rasa sedih pun ada,
tapi tetap kenangan :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 8:43 AM ×

Ika hahaha.. bonzer tu :P tu la ika.. sedih ada.. happy pon ada bila ingat balik :D

Fatin alllaaaa malu la sy awak puji comel :P :P

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 28, 2013 at 9:43 AM ×

Gaya2 happy tu Aefa.. Salam Khamis.. :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 10:00 AM ×

Khir haha tu la happy dah habis study.. takyah buka buku lagi dah :D

Reply
avatar
Asha Lya
admin
November 28, 2013 at 10:39 AM ×

muka happy habis study haha..cerianya

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 10:41 AM ×

Asha haha. tu laa.. muka dah tenang smua.. kalau tak mmg stress memanjang

Reply
avatar
November 28, 2013 at 11:06 AM ×

semoga persahabatan akan terus berkekalan.. tiba-tiba teringat kawan-kawan lama akak masa belajar dulu..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 11:17 AM ×

Mizz Aiza aminn.. jumpa la kwn2 akak tu :D

Reply
avatar
Sya Mimie
admin
November 28, 2013 at 1:11 PM ×

kenangan time belajar la yang akan sentiasa dirindui.. :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 1:26 PM ×

Sya Mimie betul tu.. rindu nak g masuk kelas hiohi

Reply
avatar
November 28, 2013 at 3:32 PM ×

10 years from now gambar nie mesti mampu membuat anda ketawa..good memories never dies...

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 3:48 PM ×

Azlan kan.. hihi.. gmbr skolah pon ade lagi. gelak2 tengok tudung zmn dulu haha

Reply
avatar
November 28, 2013 at 5:55 PM ×

amboi ramai nyer geng aefa.. hihi.. tu tanda orang suke dgn aefa la tu baru kenal dh dpt souvenir.. ken?.. xoxo :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 8:24 PM ×

Lilynn hihi... aefa pon dapat dr akak jugak :D :D

Reply
avatar