Persediaan

Thinking 

Sekarang tengah sibuk buat persediaan. Bukan persediaan perkahwinan ye. Haha. Persediaan untuk memulakan kehidupan baru. Baru lah sangat~ :D

Perkara paling penting sekarang adalah membuat persediaan mental. Walaupun selalu duduk berjauhan dengan keluarga, tapi kali ni agak berbeza.

Masa study dulu, ada banyak cuti. Nak balik Sarawak pun senang lenang je tempah tiket. Ponteng kelas sehari dua tu perkara biasa. Tapi bila dah kerja nanti, cuti terhad. Ponteng kerja? Sedia lah menerima surat cinta dari bos.

Harap dapat sesuaikan diri dengan suasana kerja :) Doakan Aefa ye :)





*tengah carik kad touch n go. -.-'' kat Kuching takde guna TnG jadi simpan merata.

앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

11 kritikan

Click here for kritikan
acik idah
admin
November 9, 2013 at 11:55 AM ×

Good Luck Aefa dan semuga dipermudahkan segala urusan.. :D
Singgah BW.. ;D

Reply
avatar
November 9, 2013 at 1:14 PM ×

semoga dipermudahkan segala urusan yer..pasal kad touch & go tu beli jer kat mana-mana stesen LRT kalau duduk area klang valley laa..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
ct aman
admin
November 9, 2013 at 2:10 PM ×

semoge dapat mnjalani hari2 mndatang dgn gembira....^__^

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 9, 2013 at 2:16 PM ×

aefa dapat keja kat mana?
tahniah tau! selamat menempuhi dunia pekerjaan.. hehe..

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 9, 2013 at 5:27 PM ×

Semoga dipermudahkan segala urusan & semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

Reply
avatar
November 9, 2013 at 6:49 PM ×

semoga urusan dipermudahkan oleh Allah..

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 9, 2013 at 7:31 PM ×

insyaAllah, aefa mesti boleh sesuaikan diri, selamat menjalani kehidupan yang baru aefa :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 11, 2013 at 1:33 AM ×

Atien tq :)

acik idah tq.. :) aminnn~

Azlan amin.. tq :D kad tu ade.. tp xingt letak kat mane je heheh

Ct Aman tq.. aminnn :)

Anne tq~ Aefa nnti keja kat bandar utama hehe.. dtg la melawat aefa :D

Khir Terima kasih.. aminnn :)

Mizz Aiza Aminn.. tq sis :)

Ika Amin.. tq ika :)

Reply
avatar
Pha Is
admin
November 11, 2013 at 12:11 PM ×

good luck dengan persedian..

Reply
avatar