Pulangkan.. Entry Berhantu

Memandangkan PTPTN sudah mula menagih hutang piutang, mari kita re-post lagu ni~

psst~ incik PT. bila nak reply surat saya? lame saye menunggu~

***********************


Kreatif! haha.

Itu yang mampu Aefa cakap bila tengok lirik lagu ni kat 

Jom layan~

[Best view kalau pasang minus one lagu Pulangkan]


Hand

PULANGKAN
(lagu asal : misha omar)


[Duet pegawai ptptn bersama peminjam]

(Peminjam)
Sedikit bunga yang menggoda
Sekadar dipandang usah dibayar
Kau pasti tak percaya
Duitku bukan untukmu sayang


(Pegawai PTPTN)
Tiada kusangka kau sungguh kejam
Kau peram hutang yang kau pinjam
Namun takkan bahgia kehidupanmu
Bila engkau berkonvo
kau milikku


Pulangkan hutang-hutangku (Pegawai PTPTN)

Oh hentikanlah menghantuiku (Peminjam)

Oh pulangkan oh pulangkanlah padaku (Pegawai PTPTN)

Kupulangkan semua hutangku (Peminjam)

Yang dikau peram tanpa relaku (Pegawai PTPTN)

Bebaskanlah maafkan daku oh kasih (Peminjam)


(Pegawai PTPTN)
Tiada kemaafan di sini
Kau hutang tanpa bayar sesen lagi
Akan ku jejakimu kemana jua
hingga akhir masa..ooo sayang..


**Melawak je ye**


**Ini mengingatkan hutangku yang melambak dengan PTPTN itu -.-'**


btw.. jwpn utk temuduga tu, aefa dpt yg ke dua. bukan bank ye hihi..
InsyaAllah bulan 12 ni fly ke KL untuk mulakan perjalanan hidup yg baru.
Alhamdulillah. dah boleh bayar ptptn guna duit sendiri :)


앱아 앨잇야

You Might Also Like

51 kritikan