Selamat Hari Lahir

Assalamualaikum. Hari ini, 15 Muharram 1435 adalah tarikh lahir Aefa mengikut kalendar Hijrah. Hihi.. Tua setahun dari umur dalam Masihi. Aefa lahir pada pukul 10.17 pagi pada hari Ahad. Kelahiran Aefa disambut oleh seorang doktor cina. Doktor ni sangat baik. Sampai sekarang doktor tu masih lagi bekerja menyambut kelahiran-kelahiran bayi yang comel. Kalau tak comel memang dia tak sambut. Dia hantar ke klinik sebelah. :P

Birthday

Aefa gembira dapat mengenali doktor yang bertanggungjawab dalam proses kelahiran Aefa. Selalu Aefa nampak dia keluar dari klinik dengan baju doktornya yang agak lusuh. Kadang-kadang bertanya sendiri, "ni baju dari zaman kelahiran aku ke ape?".

Perlu ke Aefa cerita semua mengenai doktor ni? Sebab sebenarnya cerita ni macam dah terpesong. haha. ok. Happy Birthday to me~~ tolong nyanyikan lagu :D

_AUTOPUBLISH_

앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

17 kritikan

Click here for kritikan
bella luna
admin
November 19, 2013 at 9:19 AM ×

happy birthday dear =) semoga mendapat apa yg di ingikan ..bahagia n sihat selalu

Reply
avatar
Asha Lya
admin
November 19, 2013 at 9:19 AM ×

Allah selamatkan Kamu..
Allah selamatkan aefa :)
Moga aefa d pjg umur d murahkan rezki amin

Reply
avatar
Niesa
admin
November 19, 2013 at 9:24 AM ×

hapy bday aefaaaa.. :)

Reply
avatar
Invisible Me
admin
November 19, 2013 at 9:29 AM ×

Selamat hari lahir.
Moga berjaya dan bahagia dunia akhirat. Amin :D

Reply
avatar
November 19, 2013 at 9:35 AM ×

Selamat Hari Jadi Aefaaa !! ^^

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 19, 2013 at 9:36 AM ×

Happy birthday aefa!!
Semoga panjang umur, murah rezeki,
semoga terus gigih dalam berblogging :)

Doktor tu mesti dah sangat tua kan?
Ika tak ingat pula siapa yang sambut ika masa lahir dulu kihkihkih
tak pernah pula tanya kat abah mama, ni yang boleh tanya nanti ni ;)
yang ika tahu ika lepas lahir dulu sakit teruk sebab ada masalah jantung and kulit...sampai kena dapatkan rawatan pakar :)

Reply
avatar
November 19, 2013 at 9:40 AM ×

happby beday budak kecik...nanti bagi ayam kepci...muahahaha

Reply
avatar
November 19, 2013 at 12:08 PM ×

happy birthday awak..!!

memmuaaahhh..

Reply
avatar
Afiqah Adzan
admin
November 19, 2013 at 3:07 PM ×

Selamat Hari Jadi sis aefa .. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki .. Stay cute and chill XD

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 19, 2013 at 9:28 PM ×

Happy birthday.. semoga sentiasa sihat, diberkati kehidupan & tercapai segala yg dihajati... aamiin.

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 20, 2013 at 1:37 AM ×

Bella tq.. aminn :)

Asha tq.. aminn :)

Niesa makseh :D

IM tq.. aminn :D

Nadia tq :D

Ika aah dah tua.. dpt kenal die pon sbb mak keje kat situ heheh.. sakit? hope dah sembuh sekarang ni.. :)

Kak Ferd tq akak.. yesss akan dituntut di JB nanti haha

Kikirie tq :D

Sally time kasihhh :D

Shila time kasihhhh :D

Kak Lieya tq akak :D

Afiqah aminn.. tq :D

Khir tq. aminn :)

Reply
avatar
November 20, 2013 at 11:15 AM ×

sanah helwah :) moga akak dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur :)

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 20, 2013 at 9:00 PM ×

happy belated besday dear!!!!!

semoga aefa sentiasa dalam rahmatNya,berjaya didunia & akhirat...Amin Ya Rabb...

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 21, 2013 at 1:58 AM ×

Fatanah tq sayang.. amiinnn :D

Nana hehe tq nana :) aminnn... :D

Reply
avatar