Sungkyunkwan Scandal



Siapa minat cerita ni? Gerakkan telinga kiri~ Sungkyunkwan Scandal ni cerita lama. Dilakonkan oleh Park Yuchun. Nama pelakon perempuan tu Aefa lupa haha.. Biasala kan ingat pelakon ensem je :P Drama ni berkisar kisah seorang perempuan yang terpaksa menyamar jadi seorang lelaki semata-mata untuk menuntut ilmu. Payahnya zaman dahulu ye. Tempat belajar untuk kaum lelaki je. 

Tak ramai yang minat cerita genre ni. Berlatarbelakangkan zaman Joseon, nama lama bagi Korea. Moron?Soron? Namin? Kalau awak layan cerita genre ni mesti tau perbezaan ketiga-tiga perkataan tersebut. Setiap rakyat ada pengkelasan. Ape kite panggil ek.. Kasta kan? Maaf kalau salah. 


Sungkyunkwan Scandal

Aefa suka drama begini. Sebab lelaki dalam drama tu akan nampak kemas dan ensem. hihi.. Sekarang di Astro ada siaran ulangan drama ni. Sesiapa yang tak pernah tengok, boleh la jenguk-jenguk channel korea di Astro. 392 dan 393. 
  

앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

19 kritikan

Click here for kritikan
amy azuha
admin
December 1, 2010 at 12:23 AM ×

waaa...micky yoochun laa..!!

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
December 1, 2010 at 12:57 AM ×

amy azuha ~~ hep2.. xleh curik. hhaha


cloche ~~ kankan.. best cite ni.huuh

Reply
avatar
December 1, 2010 at 1:32 AM ×

micky park yuchun!!
wawawaaaa ... ske gilerr dye ..
especially all tvxq members ....
alamakk .. cter ne xdpt lyn ... better beli cd.. ngeh3x <3 ="D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
December 1, 2010 at 1:46 AM ×

alala.. miss surferparadise.. kita osom la sape dpt micky. hikhik
aefa xpernah jumpa cita ni kat kedai. huaaa.. nak jugak dvd cita ni~

Reply
avatar
prince kais
admin
December 1, 2010 at 2:13 AM ×

bez ke citer ni???
kena download jgak ler utk stok cuti ni..huhuhu

Reply
avatar
shila
admin
December 1, 2010 at 12:19 PM ×

dh tgk cite ni..best gak
yang penting hero hensem2..i like..heheh

Reply
avatar
Cik_Shiqah
admin
December 1, 2010 at 11:00 PM ×

wahh cm best jer. kena tngok nih. huhu. aipp mcm mana gambar lee dong wook ada kat cni, ptut lah takda kat cni rupanya dah kena ambik!
hahah gurau2. wee~ :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
December 2, 2010 at 9:55 AM ×

prince kais ~~ best2.. jom2 tgk. hehe


shila ~~ tau xpe.. makin ensem hero makin best cite. haha


cik_shiqah ~~ hahaha.. jgn curik lee dong wook sayaaaa~~

Reply
avatar
nora
admin
December 2, 2010 at 10:20 AM ×

apasl diorng comel sangat ni woiii, eeeee

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
December 2, 2010 at 10:34 AM ×

nora ~~ susah lak nak jwb soalan tu. huhu

Reply
avatar
Heni Puspita
admin
December 8, 2010 at 6:59 PM ×

Waaa, my favourite drama!!! I love Micky Yoochun, Song Joong Ki & Yoo Ah In ^^

Reply
avatar
November 2, 2013 at 3:57 PM ×

dah tenguk... memang best sangat sangat

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 2, 2013 at 6:03 PM ×

yea~ aefa pon suka cite ni. mmg best.. hihi

Reply
avatar
Acik Wawa
admin
November 2, 2013 at 7:07 PM ×

saya pon peminat drama zaman epik korea .... zaman Joseon ye .... paling minat The Jewel In The Palace, Dong Yi, baru lepas tgk Jang Ok Jung ... pasni nak layan ni plak ... tq info

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 2, 2013 at 9:46 PM ×

ika ada tengok park yuchun berlakon dalam drama rofftop prince hewhew

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 3, 2013 at 1:24 AM ×

oh.. aefa tak tgk lagi jang ok jung hihi.. nnti nk tgk cite tu lah hehe

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 3, 2013 at 1:30 AM ×

ohh cite tu.. yg tu aefa kurang minat wpun pelakon die sama hihi

Reply
avatar
Nida Husna
admin
November 3, 2013 at 6:31 PM ×

tak pernah tgk lagi cerita ni. macam kena tgk je haha

Reply
avatar