Template Baru

Template


Baru.
6 jam edit -.-''

Silalah puji, komen, kutuk..


앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

22 kritikan

Click here for kritikan
ctfand
admin
November 17, 2013 at 5:04 PM ×

template baru lebih kemas dan nampak pro. cuma, iklan nuff kat blah kiri ni buat susah nak baca content atau nak klik2 everythg yg ada kat sebelah kiri. mungkin bole lihat balik aefa..

sekian, ikhlas dr ahkak, pengunjung setia. hehe.

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 17, 2013 at 5:27 PM ×

@ctfand hehe.. akak online guna screen kecik ke? ok.. aefa tukar jap..

Reply
avatar
November 17, 2013 at 6:24 PM ×

comment layout pun mcm lain hihi aefa ade tukar html code die ke?

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 17, 2013 at 6:28 PM ×

@Fae aah fae.. layout die lain :D

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 17, 2013 at 7:30 PM ×

template ni nampak formal.. hihi.. aefa dah habis edit ke ni? sebab widget2 kat bawah komen ni macam kurang sesuai je diletak kat situ.. maksud anne, macam pelik jer.. hihi..

Reply
avatar
Kin Naz
admin
November 17, 2013 at 7:33 PM ×

lebih pro la aefa, kinah pun cadangnya nak tukar template baru. tengah survey lagi.. walau ape pun tahniah tukor template :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 17, 2013 at 7:53 PM ×

Anne~~ tak habis lagi.. oh yg dua tu eh? yg tu automatik anne.. kedudukan sebenar die kat sidebar.. kalau post panjang, die auto masuk kat side bar. kalau post pendek die lepak bawah post :D

Kinah~~ hihi td sbenarnye nk wat lain. tp template tu susah sgt nk edit.. -.-'' jom tukarrr~ hehe

Reply
avatar
November 17, 2013 at 8:43 PM ×

perghhh...masuk bau kedai...hahahaha

Reply
avatar
November 17, 2013 at 8:50 PM ×

6 jam? :o Lamanyaaa. Anyway, nampak lebih kemas :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 17, 2013 at 9:14 PM ×

Azman tq :D tapi xsettle lagi ni :D

Sally kan kan.. bau korea takk?? haha

Nadratul 6 jam termasuk first template.. yg tu susah sgt nk edit. pening kepala hehe.. btw. tq :D

Reply
avatar
ctfand
admin
November 17, 2013 at 9:49 PM ×

Ha'ah..akak pakai laptop 10 inch je.. :))

Reply
avatar
Sabrina SA
admin
November 17, 2013 at 10:28 PM ×

simple , tp ina suka sgt >_< pandainya edit ♥

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 17, 2013 at 10:41 PM ×

Tahniah.. nmpak lebih formal.. semoga terus sukses.. :)

Reply
avatar
Niesa
admin
November 18, 2013 at 8:32 AM ×

wahhh..pandey...kemas blog ktk eafa..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 18, 2013 at 9:53 AM ×

ctfand aefadah edit utk akak :D

Ina tq sayang :)

Khir terima kasih :D

Niesa hehe.. blom siap sepenuhnya.. byk keja blkg tabir gik haha

Reply
avatar
asha hana
admin
November 18, 2013 at 8:07 PM ×

nak kutuk lah !!

haha tak la. sangat cantik. siyes. :)

Reply
avatar
Pha Is
admin
November 19, 2013 at 12:13 AM ×

rasanya ni 1ft time tengok template yg jenis macam ni.. yg jenis kat home page ada tajuk saja.. hmm...

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 19, 2013 at 2:21 AM ×

Mizz Aiza TQ akak :D

Hana hahaha.. kutuk! [genggam buku lima] tq~

Pha Is hihi yang tu aefa dah edit.. asal die bukan mcm tu :D

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 20, 2013 at 9:08 PM ×

nana suka sangat!!!!simple but nice:)

Reply
avatar