Tergolek dengan Ayam Golek

Pertama sekali nak maklumkan
Super Junior
dah sampai Malaysia, KLIA.
Ye masa ni!!

Selamat datang sayang-sayangku semua.
Maaf la tak dapat bersua untuk kali ini. :'(
Jangan merinduiku~ hahaha

Ok dah.
Cukup lah meroyan.

Ayam Golek Pantai Dalam,
Ayam Golek Pantai Dalam, 



Ayam Golek Pantai Dalam,
Ayam Golek Pantai Dalam, 

Ayam Golek Pantai Dalam,
Ayam Golek Pantai Dalam, 
Tahun lepas Aefa duduk kat Vista Angkasa.
Jadi nak pergi ke Pantai Dalam ni dekat je.
Kalau dari LRT Universiti tu kena jalan terus naik atas bukit tu.
Nanti akan sampai ke Pantai Dalam.
Ada satu kedai makan tepi jalan jual ayam golek.
Sedap.
memang superb.

Tak tau la sekarang masih ada ke tak
Sebab hujung tahun lepas macam ada pembaharuan kat kawasan tu.
Kalau nak try jenguk pun boleh la hehe
Tapi ayam die memang sedap.
Tak rugi~
:D


*Jauh di sudut hati masih sedih tak dapat pergi Super Show 5*
Previous
Next Post »

15 kritikan

Click here for kritikan
November 22, 2013 at 11:24 PM ×

lama tk mkn ayam golek.. hee

Reply
avatar
November 22, 2013 at 11:26 PM ×

Ala..tnjuk gambar je ke aefa?suap sikit..ngeh..ngeh..

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 22, 2013 at 11:34 PM ×

terperasan orang tu RT kat twitter tadi hewhewhew sape laa tu kan? ;P
suju ad consert kt msia ke aefa?

sedapnya ayam goleh tu --'
LAPAR!!!

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 11:40 PM ×

Badrina aefa pon lame tak makan heheh

Sya haha.. tu gmbr tahun lepas :P

Ika huwaaa sedih tak dpt jemput dorg kat airport haha.. aah ade Super Show 5.. :(

Reply
avatar
athiqi ariff
admin
November 22, 2013 at 11:41 PM ×

amboiii...sedapnya ayam golek 2...huhu..bila aefa nk blnja sy makan ni?

Reply
avatar
Pha Is
admin
November 22, 2013 at 11:48 PM ×

waa.. ayam golek.. (bayangkan suara mcm upin dan ipin..) hehehe

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 11:53 PM ×

Tiqi susah nk jawab soalan tiqi ni hehe

Pha Is hehe.. mmg boleh bygkan. sekali dgn riak muka ipin haha

Reply
avatar
November 23, 2013 at 12:25 AM ×

bestnyer ! lama tak ke sini ;)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 23, 2013 at 9:32 AM ×

C.Noraziman Cikgu selalu g jugak ye?

Khir hehe.. g la :D

nana selagi tak habis show tu selagi tu sedih hukhukk

Reply
avatar
MaWaR RinDu
admin
November 24, 2013 at 6:15 PM ×

aefa stay mna? ke tgah blajr? sy blajr uia,dekt je la n lrt uni.

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 25, 2013 at 12:57 AM ×

Mawar aefa kat swak ni :D takde study lagi da.. dulu2 stay kat vista angkasa.. hehe

Reply
avatar
November 25, 2013 at 2:17 PM ×

slalu sangat dah lalu je kat situ...tak makan pun lgi..hehehe

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 25, 2013 at 6:47 PM ×

Paperbag Head try la ayam die.. sedap :D

Reply
avatar