The Prisoner of Zenda

 Masih tak sihat hari ini.
Kepala pusing-pusing.
Flu.
Cough.
Dalam bahasa ringkasnya,
Penyakit Tiga Serangkai :D
Jadi Aefa blogwalking secara santai.
Isu berat memang Aefa tak mampu nak baca la ye.

Semalam nak taip entry.
Sampai ke sudah tak dapat fikir apa-apa.

Hari ni.
Plan nak baca buku dan blogwalking.
Dah jumpa buku apa yang nak dibaca.
Ayat dan jalan cerita yang mudah.
Jadi tak perlu guna otak sangat. :)

Buku 

Baru perasan dah lama beli buku ni.
Tapi tak pernah baca lagi.
See. Tahun 2010.
Sekarang tahun 2013. -.-''

Buku


앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

16 kritikan

Click here for kritikan
November 14, 2013 at 12:54 PM ×

cepat sembuh ye,akak :) makan ubat tau :)

Reply
avatar
Niesa
admin
November 14, 2013 at 1:39 PM ×

lepas 3 thn baru baca buku tu ye?hihi...

-->hari ni menabung darlie awk.. :)

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 14, 2013 at 3:39 PM ×

semoga cepat sembuh aefa.. boleh bw laju2.. hihi..

Reply
avatar
Super Girl
admin
November 14, 2013 at 4:02 PM ×

syafakillah akak :D wahh . setelah 3 tahun :D

Reply
avatar
ezyra daniel
admin
November 14, 2013 at 4:19 PM ×

rasa nye sye dah pernah baca buku cerita nie..hehe tak ingat la..tp cm familiar tajuk tu hehe done clik iklan awak

Reply
avatar
November 14, 2013 at 4:28 PM ×

cian adik ku aefa tak sihat.. berehat yer dear.. cepat sembuh.. finishkan buku nyer nanti :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 14, 2013 at 7:31 PM ×

@Fatanah
Alhamdulillah. Ptg ni dah ok sikit. Thanks dear :)

@Niesa
Hehe.. Mmg perangai mcm ni. Ada buku baru je mesti dah tak ingat buku lama. Hihi

@Nadia
Aminn.. Tq nadia :D

@Kak Lieya
Tq akak :)

@Anne
Aminn.. Tq anne.. Wifi takde. Boleh merangkak je bw ni ehe

@Super Girl
Hehe.. Setelah 3 thn.. Akhirnya… nasib baik takde beli buku baru. Kalau tak mmg tunggu thn ke 4 la buku ni :D

@Ezyra
Buku kanak2 ni.. Hihi.. Dah bace la tu kot :D

@Lilynn
Tq akak :) baik. Aefa akan habiskan… :D

Reply
avatar
ct aman
admin
November 14, 2013 at 7:36 PM ×

brtahun suda baru bace?mak aii...hihi

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 14, 2013 at 7:47 PM ×

@CT Aman
hehe. itulah.. ni pon tak habis lagi bacenye :D

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 14, 2013 at 11:49 PM ×

get well soon aefa, jangan lupa makan ubat :)

selamat membaca juga, nanti boleh review the book ok :)

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 15, 2013 at 12:11 AM ×

Semoga cepat sembuh aefa.. :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 15, 2013 at 9:16 AM ×

@Ika tq ika.. Alhamdulillah dan beransur pergi semua ni :D

@Khir terima kasih :)

Reply
avatar
Pha Is
admin
November 15, 2013 at 1:57 PM ×

semuga cepat sembuh..
eh buku the prisiner of zenda ni bukan novel BI utk spm ke..?

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 15, 2013 at 2:30 PM ×

Pha Is aminn.. tq :) ye eh? tak tau pulak. spm dulu kitorg novel erkkk lupe lah.. ada kaitan gn janda baik hihi

Reply
avatar