Wordless Saturday : This Is My Card

Card


Jumpa sudah semua kad-kad penting :D
Kad yang takde kegunaannya di Kuching. -.-''



앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

13 kritikan

Click here for kritikan
Khir Khalid
admin
November 9, 2013 at 6:19 PM ×

Wah baguslah dah jumpa.. semoga sentiasa ceria.. :)

Reply
avatar
November 9, 2013 at 6:47 PM ×

banyak kad.. akak ada touch n go&tesco tu je.. hehe..

Reply
avatar
ZalinZalina
admin
November 9, 2013 at 7:03 PM ×

Kak ina pun ada kad Hinode Shop tu tapi bila time nak beli je tak jumpa kad tu dalam purse...sabo je la kan..he he..

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 9, 2013 at 7:30 PM ×

wahhhh banyaknye card, ehh2 kd IIUM? aefa pernah study IIUM ke?

Reply
avatar
azizah :)
admin
November 9, 2013 at 7:58 PM ×

banyak jugak kad dia tu..hehe

Reply
avatar
ezyra daniel
admin
November 9, 2013 at 9:33 PM ×

jumpe jugak akhir nye hehe

Reply
avatar
November 9, 2013 at 10:03 PM ×

byk kad ni aefa..pinjam kad tesco tu goleh tak..hehe

Reply
avatar
November 9, 2013 at 11:04 PM ×

Banyaknya! Hahaha semua tu nad tak ada

Reply
avatar
November 9, 2013 at 11:08 PM ×

perghh...perghhh...kalah YB ooo kad dia... :P

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 9, 2013 at 11:31 PM ×

haha.. YB mane de pakai kad diskaun n member card cmni~ -.-'''

Reply
avatar
Putri
admin
November 10, 2013 at 8:28 AM ×

Perempuan memang byk kad kan.kalo bleh semua kedai yg kita selalu shopping kita nk ad kad dia

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 11, 2013 at 1:12 AM ×

Khir hehe.. tq~ dah jumpa kad, so dah bole mula packing :D

Mizz Aiza hehe kalau kad bermanfaat takpe jugak kak.. ni kad menghabiskn duit -.-''

Zalin Zalina same! aefa pon selalu mcm tu. last2 byr je tanpa kad -.-''

Ika hehe.. kad yang tak berfaedah je banyak hihi.. takde la ika.. tu kad kenalan.. senang kalau nak mintak tlg kat kl nanti ehehe

Azizah hehehe Kalau kad berduit takpe gak. ni kad mengeluarkan duit -.-''

Ezyra tu la.. dah setahun terperuk kat dlm almari.. nasib baik tak buang hihi

Adrianna haha.. boleh2.. dialu-alukan..

Nad haha.. nampak la aefa yg selalu berjimba neh. hahah

Putri hehe.. tu la.. semua kedai nak jadi member -.-''

Reply
avatar