WW : Lame Dah..


Tak makan...

KFC
KFC

Naan
Naan

Sushi
Sushi



Tak minum...

Coolblog
CoolBlog

Coconut Shake
Coconut Shake



Tak pergi...

Pantai
Pantai

Karaoke
Karaoke

Wayang
Wayang



Jadi.. sape nak belanje? hahah




앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

32 kritikan

Click here for kritikan
nanakimie
admin
November 27, 2013 at 12:26 AM ×

sama!tapi sushi tu nana xmakan,tak kena dgn tekak,hihi....

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 27, 2013 at 12:36 AM ×

Nana hihi.. kurang pesaing kalau g makan sushi ni hihi

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 27, 2013 at 1:33 AM ×

Fuuh.. layan tu roti nan.. laparlah pulak.. Salam Rabu Aefa.. :D

Reply
avatar
November 27, 2013 at 7:50 AM ×

Jom2..tp aefa blnja,.hehehe...wuu..smlm x leh jenjln..line tenet sgt lembab...wuu

Reply
avatar
artiirhamna
admin
November 27, 2013 at 8:14 AM ×

samalah,saya pun dah lama tak ada activity macam yang aefa tulis :)
Bila ada waktu, nak ajak kawan borak . . .

Reply
avatar
Weena
admin
November 27, 2013 at 8:50 AM ×

baru semalam akak makan kfc...:) nampak sedap roti nan tu...nyum..nyum...

Reply
avatar
November 27, 2013 at 9:27 AM ×

saya pun dh lama tk makan sushi dgn coolblog. nak beli~

Reply
avatar
November 27, 2013 at 11:16 AM ×

sama la macam saya,akak..hehe :)
haa,nanti kita pegi sama2 nak? tengok wayang,ekeke :p

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 27, 2013 at 12:28 PM ×

Khir Salam Rabu~ tu la.. sini tak femes sgt naan -.-''

Sya haha.. kite plak blanje. xkeje mane de duit :P

Artiirhamna kan.. jom lepak2 :D

Weena sobs sobs.. makan xajak pong hihihi

Mazni yesss mazni belanja :P

Fatanah jom dik tgk wayang.. :( smua org sibuk.

Reply
avatar
fatin wawa
admin
November 27, 2013 at 1:06 PM ×

hehe.. semuanya best..kita pun tunggu orang belanja jgk ni.. :D

Reply
avatar
November 27, 2013 at 1:43 PM ×

yeke dh lama tak mkn sushi..??

Reply
avatar
Akeyla Azmi
admin
November 27, 2013 at 2:22 PM ×

ya allah

ya allah


ya allah.

Itu je yg mampu qila ckp bila scroll blog kak aefa TT_TT
how could u!!!!!!!!
hehehehe. Best gila bila qila scroll. Macam berdebar debar serious!!! heheheh.
KFC!!!! SUSHI!!!! NAAN CHEESE!!!!! AND VANILLA COCONUT SHAKE OMMMMMNOMMM <33333


Last but not least, the pantai hihihihihi

Reply
avatar
acik idah
admin
November 27, 2013 at 2:39 PM ×

Dah semuanya TAK...

Apa saja yang YA.. hehehe.. :D

Reply
avatar
Ahmad Zaki
admin
November 27, 2013 at 3:15 PM ×

Bukan main lagi citarasanya... hahaha... kita selalu juga la makan KFC sbb keje KFC kan... hehehe

Reply
avatar
Fizah Mohd
admin
November 27, 2013 at 3:46 PM ×

KFC...akak baru semalam belanja anak2 makan KFC :)

Reply
avatar
ezyra daniel
admin
November 27, 2013 at 4:20 PM ×

sama la kita!!rasa mcm lama je tk mkn kfc..teringin nak yg korean pe tah nme tu pedas sedap!!

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 27, 2013 at 4:24 PM ×

jom aefa!
datang melaka ika bawa pi makan ape aefa nak makan,
minum ape aefa nak minum,
pergi tempat aefa nak pergi miahahhaha :)

Reply
avatar
Afiqah Adzan
admin
November 27, 2013 at 4:45 PM ×

Samalah lama nya tak makan semua tu

Reply
avatar
wantie
admin
November 27, 2013 at 5:12 PM ×

suka sangat ngan roti nann, KFc tu makan gak le tapi bukan penggemar tegar.

coolblog tu mahal sangat la. mcm tak logik pulak rega dia. that why malas nak beli. kalau org banjer.. lajusss je telan kan.

Reply
avatar
November 27, 2013 at 5:21 PM ×

jom kepada semua diatas kecuali sushi..hahaha

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
Pha Is
admin
November 27, 2013 at 6:57 PM ×

hahaha.. sama la.. tapi baru je pekena coconut shake tu.. heheh

Reply
avatar
Invisible Me
admin
November 27, 2013 at 7:01 PM ×

Banyak tuuu.. Tp IM pun tak terkira juga :p

Reply
avatar
November 27, 2013 at 7:12 PM ×

nak belanja boleh. penuhkan dulu tabung nuffnang sye tu. ehehehe

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 27, 2013 at 7:56 PM ×

omaigadd!! skrol2 asik nampak makanan je.. roti naan tak pernah makan lagi, tapi dalam perancangan nak try makan nanti.. hehe..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 2:00 AM ×

Fatin haha.. same la kite.. sape tah nk belanje ni :D

Sally hahaha.. kimbap tak same :P

Fatanah oklah. adik belanje akak? eh? hahha

Qila haha.. akak tringin laaa.. :( sedap kan semua tu :D

Acik Idah errr yg ya die makan nasi ayam penyet haha

Zaki haha.. mesti la :P eh yeke? boleh mintak diskaun tak? hehee

Fizah sobs sobs.. akak xajak pong :(

Zyra eh masih ade ye kfc korean tu?

Ika yeayyy dah ade org offer nak bawakk yippieee yippieee

Afiqah hehe.. yes. kite geng

Wantie hihi.. aah mahal kan kak.. padahal ade je kedai2 biasa jual lbh kurang.. rasa je beza hihi

Azlan haha.. xmakan sushi ye?

Pha Is wahh.. ishh makin menjadi ngidam coconut shake nih -.-''

IM haha.. haaa sile update :P

Rizal haha.. nak penuhkan mcm mana? :P :P

Anne haha.. saja kasik terliur semua :P :P roti naan kat melaka nyaman :D

Reply
avatar
November 28, 2013 at 11:09 AM ×

boleh boleh! saya belanja akak bayar,ehehe :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 11:39 AM ×

Fatanah erkkk cancel je lah hahahaha

Reply
avatar
Sya Mimie
admin
November 28, 2013 at 1:12 PM ×

dalam banyak2 tu, tingin kepsi.. =.=

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 1:22 PM ×

Sya Mimie hehe.. jom g kepsi~

Reply
avatar
November 28, 2013 at 6:31 PM ×

hihi.. kita punya minat yang sama dear.. cume dh lame tak karok.. x dak geng dah.. cume dah lama x mkn cheese nan.. aiyo.. elior dah meleleh.. kfc tukar kpd mc D ok?.. kikikiki

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 8:25 PM ×

Lilynn sama la kak.. geng kaki karok kat jb..mcd? dah bosannn haaaaa

Reply
avatar