Maybank Promotion at TGV Cinemas

Credit : Maybank My

Promosi ini dah lama. Tapi kita share jugak ya. Mungkin ada yang masih tak tau akan kewujudan promosi ini.
  • RM 10 - Tiket biasa / Hall biasa
  • RM 20 - Tiket IMAX 2D
  • RM 24 - Tiket IMAX 3D dengan cermin mata 3D
Promosi sah untuk pemegang kad Maybank sahaja. Bukan verbally ya. Kena swipe kad untuk bayar. Jadi tak ada alasan tak bawa kad, mak pegang la, bapak pinjam la. Adik kat kaunter tu selalunya tak layan kalau tak nampak kad tu.

Ok syarat-syarat lain dia :
  • Sah dari 1 Februari 2017 sampai  31 Januari 2018
  • Setiap hari untuk movie sebelum pukul 6:00 petang sahaja
  • Beli tiket pada hari yangs sama sahaja. Tak boleh beli untuk esok atau advanced.
  • Tak boleh guna untuk promosi-promosi lain - early bird, senior citizen. dan lain-lain
  • Tak boleh guna online/mobile app/kiosk - MESTI pergi kaunter
  • Tak sah untuk - Twin Premium, Beanie, LUXE, INDULGE
  • Bayaran mesti menggunakan Maybank American Express® Cards, MasterCard®, Visa Credit or Debit Card issued by Maybank Malaysia, Singapore, Indonesia, Philippines, Cambodia or Brunei.
Selebihnya tertakluk kepada terma dan syarat TGV and Maybank yang lain.

Nak lebih pasti? Rujuk ini ya :

*Tahun ni banyak tengok wayang sebab promosi ni. hahaa

You Might Also Like

0 kritikan