Aefa in Wonderland Part 1

2 hari yang saya tak boleh nak luahkan melalui perkataan. Tak sangka leh jumpa Bonda gn Kak Cha. Dorang mesti lagi tak sangka Aefa g jumpa dorang. Hehehe. 

Semalam, kira2 pukul 1.30 ptg, Aefa g ke Minggu Saham Amanah Malaysia (MSAM) di tempat letak kereta Wisma Bapa Malaysia. Punya la panas hari tu. Tapi takpe. Tak terasa pon. Yela.. Nervous la katakan.. Baru first time jumpa tu walaupun dah lama kenal. Hehe.

Tak sangka pulak nak masok tempat tu kena daftar dulu. Nasib baik la Aefa ada bawa IC. Selalunya Aefa tinggal je IC kat umah. Huhu.. Sok sek sok sek la kat enpon gn member sementara sampi giliran Aefa. Huuu

Dah daftar tu, sibuk pulak carik booth Simedarby. Jalan macam ular je Aefa tgk. Ke kiri ke kanan. Last2 jumpa gak booth tu. Booth dah jumpa orgnya pulak belom jumpa ni. Kena la carik Kak Cha pulak. Habis dah pusing semua booth simedarby tu, ntah mana kak cha nyorok.. xnampak pulak.. padahal dia xkecik.. haha (ampun).

Dah tu call je la. Baru je nak sok sek tanya dia kat mana, dah nampak dah ada pompuan ayus dok bawah pelantar (tu kot nama dier). Kikiki..

Huh. konpiden jek jalan g ke arah kak cha. Tp org tak tau. Jantung degup laju tuh.. kakakaka.. Tp mmg ni la Aefa. First time jumpa mmg nebes semacam jek. Padahal nak g jumpa org je bukan nak g berperang. hahahaha. Ah. Kak Cha ni pon satu. paham2 la Aefa malu2 meow tem tuh. dia bawak pulak bergambar.. alahai.. huhu

Pastu Aefa diam (Aefa mmg pendiam ok). Mmg tak tau nak cakap pe. Dulu jumpa kak niesa, kak yati gn kak stanxa pon gni. Aefa diam jek. Kan kan.. Mmg pendiam ni. Percayalah~~~

To be Continue...
Previous
Next Post »

6 kritikan

Click here for kritikan
kakcikseroja
admin
April 25, 2010 at 11:28 PM ×

iye.. Aefa memang tersangat pendiam dan pemalu.. boleh buat calon menantu! :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
April 26, 2010 at 1:37 PM ×

ahaha.. jgn jadi cm kak cha n kak wan je bonda.. siap tolong cari calon lak tu.. heheh

Reply
avatar
Yati
admin
April 26, 2010 at 9:28 PM ×

aah mmg ler pendiam sgt.. sama ler kita.. pendiam.. hehehe

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
April 26, 2010 at 9:30 PM ×

akak mana da pendiam.. :P

Reply
avatar
November 15, 2013 at 11:16 PM ×

oh pemalu aefa ni yer.. macam sis jugak la.. pemalu.. :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 15, 2013 at 11:40 PM ×

Lilynn aah kak.. pemalu hihi.. kat dlm ni je nampak cam peramah.. kalau jumpa depan2 mmg pemalu sgt :D

Reply
avatar