V.I.V.A.

Pejam celik pejam celik.
Berakhirnya latihan industri.
Perasan?
Perasaan?
Gembira dan sedih.
Penat lelah selam selama ini akhirnya dapat disimpulkan dalam
V.I.V.A.



Gerun?
Yup. Memang gerun nak hadapi V.I.V.A. pada mulanya.
Macam-macam cerita yang boleh mematahkan tulang-tulang kaki
untuk berdiri teguh menghadapinya. haha
Over.

Sekilas sekitar V.I.V.A.~
Kasut
Lagi... -.-'
Yang dicari kasut lain.
yang dibeli pulak lain.
Entah la.
Tak paham dengan diri sendiri. hukk
Btw. I found it at Mid.
But guess what?
I bought it at~~
Malacca.
LOL

Melaka
View dari kolej.
Actually nak upload pic lain. view KBM
tapi dah tersalah upload. hek
takpelah.
Gonna miss this view.
Lame jugak I berkampung kat Melaka.
Sebab tu bile balik KL rase sunyi :(

Naan
Fav food.
Naan Cheese at Pak Putra's.
Sedap.....
Thanks to Fara and Gee.
Walaupun busy dengan keja masing-masing
sudi jugak luangkan masa keluar bersama-sama.
Mengharungi hujan ribut serta banjir LOL

Food
Tak pasti nama kedai makan ni.
berdepan dengan Jusco.
Anyone?
Datang berlima tapi beli set 4 orang.
Thanks kawan-kawan.
Stress dengan VIVA tapi still ingat kat kitorang yang dok kolej.
Penuh dengan tragedi tak berdarah malam tu.
Mula-mula nak beli yogurt kat JJ.
Tapi tak ade.
Then tukar plan pergi menara Taming Sari.
Tetiba malam tu tutup jugak.
Ciskek. mogok ke ape Melaka pada malam terakhir kitorang kat situ.
Akhirnya tukar plan pergi makan je.
nasib baik kedai bukak.
Kalau tak memang balik tangan kosong.

Kawan
Habis makan belom balik lagi ye.
actually lupe yang dok kolej tak boleh masuk after 11 pm.
Jiwa kental kan.
Tetiba da sampai pantai Klebang.
Nice~ Nice~
Bermain sekejap kat situ. 
Balik.
Tadaaaa... 12 am -.-'
Tak pasti kenapa.
Pagar kolej masih bukak waktu tu.
Terima kasih. heh

Thesis
And the next day..
Alhamdulillah.
Siap dah kertas kerja dalam hard and soft copy.
puas hati tengok hasil kerja sendiri.
Good job Aefa!!

A gift from my advisor.
Thank you very much :)
Thanks for everything~
Previous
Next Post »

11 kritikan

Click here for kritikan
missSenget
admin
January 23, 2013 at 9:19 AM ×

kira da lepas viva aa ni..?

tahniah..!!

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 7, 2013 at 2:11 AM ×

Sedap makanan2 tu.. lapar lah tengok.. :)

Reply
avatar
Nina
admin
November 7, 2013 at 4:18 AM ×

haaa,,tengah lapar ni sekarang :'(

Reply
avatar
November 7, 2013 at 7:08 PM ×

best tu naan chese ! terasa kat tekak lak, kena cari ni ! hehe

Reply
avatar
Myboiler
admin
November 7, 2013 at 11:56 PM ×

makanan dah dihidangkan, jemput makan he...he.. :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 8, 2013 at 1:53 AM ×

haha.. sile2.. jemput makan :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 8, 2013 at 1:55 AM ×

yezza~~ naan tu mmg fav.. stakat ni jumpa yg kat melaka ni je sedap -.-''

Reply
avatar
ini QiiNoY
admin
November 8, 2013 at 9:02 AM ×

matap tu makanannya , , , :D

Reply
avatar