Kangen

Assalamualaikum~
yuhuuu
rindunye nak blogging dan blogwalking :(
Apakan daya..
Internet memisahkan kita hahaha

Sekarang Aefa dah pindah rumah.
Takde lah pindah ke mana pon.
Masih kat damansara.
Tapi lebih selamat dan selesa daripada rumah sebelum ni.

Tapi malangnya.
Di sini, broadband Aefa boleh merangkak je.
Sebab tu tak dapat nak update blog.
Sekarang ni pon tengah  bersandar di tepi tingkap bilik member.
Boleh la update blog sekejap.

kalau kat bilik Aefa sendiri,
EDGE je ada.
Mau tak meroyan nak online dengan line camtu kan.

Agak busy sekarang ni nak cari clerk untuk Admin.
Ada sesiapa berminat? sila drop application anda :D

Previous
Next Post »

23 kritikan

Click here for kritikan
nana kimie
admin
January 11, 2014 at 11:22 PM ×

so far ok x housemate?:) heee...ololo...sian dia takleh o9 ye,kalau kai sim broadband pun tenet slow ye aefa?

Reply
avatar
January 11, 2014 at 11:49 PM ×

apa lagi...pasang UNIFI la derr...hahahaha :D

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
January 12, 2014 at 4:56 AM ×

Sabar je lah.. nnti oklah tu.. Salam berblogging.. :)

Reply
avatar
Akeyla Azmi
admin
January 12, 2014 at 8:47 AM ×

miss u more kak aefa!!!!!!!! <333

Reply
avatar
January 12, 2014 at 10:35 AM ×

takpe dik, akak faham. Slow-slow BW insyaAllah sampai jugak nanti :)

Reply
avatar
superVEE
admin
January 12, 2014 at 7:27 PM ×

I want to be your clerk. Can I? Haha :)

Reply
avatar
asha hana
admin
January 12, 2014 at 7:56 PM ×

dekat hana rindu tak?? hahah aefa damansara ea? tgu hana datang keyy elll ok?? :D

Reply
avatar
Niesa
admin
January 12, 2014 at 9:28 PM ×

take ur time aefa n take care..salam mauludirrasul.. :)

Reply
avatar
Gee Lion
admin
January 12, 2014 at 10:12 PM ×

oh patut lama tak nampak.. =)

Reply
avatar
fatin wawa
admin
January 14, 2014 at 1:50 AM ×

oo..patutla menyepi.. hehe..

Reply
avatar
akubercerita
admin
January 14, 2014 at 2:07 PM ×

salam maulidur rasul aefa!

Reply
avatar
zuhdi sanusi
admin
January 14, 2014 at 2:46 PM ×

tkar unifi jer trus..,
err. kangen tu natang pe ye

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
January 15, 2014 at 10:46 AM ×

clerk part-time agak2 boleh tak?? miahahahaha

rumah baru amcam mana aefa? ok? selesa?? nak tengokkkkk..hewhewhew....harap housemate aefa pun ok2.....jaga diri baik2 :) rindu kat aefa!!

Reply
avatar
syafiqakarim
admin
January 16, 2014 at 11:33 AM ×

zaman sekarang ni,kalau internet
slow mmg bole buat stress kan
haha

Reply
avatar
January 17, 2014 at 2:18 AM ×

rindu akak. harap cepat-cepatlah elok line internet tu, boleh berblogging mcm biasa balik :D

Reply
avatar
Ahmad Zaki
admin
January 20, 2014 at 2:58 PM ×

Ada kosong ke. Nak kerja boleh. Hehehehe...

ZH Blogger

Reply
avatar
acik idah
admin
January 28, 2014 at 4:18 PM ×

Cepat2 cari jalan alternatif.. :)

Reply
avatar
athiqi ariff
admin
February 3, 2014 at 11:48 AM ×

jgn gadoh2 ngn roomate ya..ehem2..

Reply
avatar
February 17, 2014 at 12:41 PM ×

rasa nak hempuk laptop kalau ada benda urgent tengah buat tapi slow internet

Reply
avatar